Uygulama ile Aç

Redmi K80 serisi Dimensity 9400 ve Snapdragon 8 Elite ile gelecek

Xiaomi’nin fiyata oynayan amiral gemi serisi Redmi K bir kez daha tüketicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Redmi K80 serisi iddialara göre 4 modele kadar çıkabilir.

Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 4 olarak bildiğimiz yeni amiral gemisi yonga setini farklı bir isimle tanıtmasına sayılı günler kaldı. Snapdragon 8 Elite ile gelecek ilk amiral gemisinin Redmi K80 olması bekleniyor. 

Redmi K80 serisi çift yongayla gelecek

Çinli kaynaklar Redmi K80 serisinde Dimensity 9400 ve Snapdragon 8 Elite yonga setlerini barındıran kompakt boyutlara sahip iki telefon olacağını belirtiyor. Yani Xperia Z Compact benzeri bir strateji bizleri bekliyor. Bu cihazlarda 6.3 inçlik ekran ve 6000mAh batarya olacak. 

Ayrıca bkz.

Snapdragon 8 Elite ile çıkacak ilk telefon hangisi olacak?

Normalde Redmi K80 modeli Snapdragon 8 Gen 3 yonga setiyle, Redmi K80 Pro modeli de Snapdragon 8 Elite yonga setiyle Kasım ayında piyasada olacaktı. Bu durumda Redmi 9400 yonga setine sahip olan kompakt boyutlarda bir Redmi K80 telefonu yıl bitmeden, Snapdragon 8 Elite versiyonu da gelecek yıl piyasada olacak. Kasım ayında Xiaomi’nin stratejisinin net bir şekilde ortaya çıkması bekleniyor. 



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
1 Yorumun Tamamını Gör