Uygulama ile Aç

Samsung, en çok kullanılan Galaxy AI özelliklerini açıkladı

Samsung, yapay zekaya ilişkin tüketici pazarlama analizleri araştırmasının sonucunu yayınladı. Özellikle Güneydoğu Asya ve Okyanusya bölgesinde en çok kullanılan Galaxy AI özellikleri belli oldu.

Raporda Samsung’un yapay zeka alanındaki ilerlemelerinin Samsung dışında cihaz kullanan her beş kullanıcıdan dördünün ilgisini çektiği belirtiliyor. Kullanıcıların üçte ikisi Galaxy AI kullanıyor.

Ayrıca bkz.

Samsung açıkladı: Galaxy AI ne zaman ücretli olacak?

Çalışma, One UI 6.1.1 tabanlı Galaxy AI’ın tanıtılmasından önce gerçekleşti. Tüketiciler, One UI 6.1 ile yaşadıkları deneyimleri paylaştı. En çok kullanılan Galaxy AI özellikleri arasında şunlar yer alıyor:

Circle to Search, Galaxy S24 ile gelen ve parmağınızla veya S Pen'inizle basit bir hareketle fotoğraflar, videolar veya yazılar dahil olmak üzere ekranda gördüklerinize ilişikin hızlı bir şekilde bilgi almanıza olanak tanıyan Google destekli bir özellik. Galeri uygulamasında, webde, sosyal medyada ve fazlasında Circle to Search özelliği kullanılabiliyor.

Sohbet Yardımı özelliği, hem gelen hem de giden aramaları gerçek zamanlı olarak çeviriyor. Samsung, bu özelliğin üçüncü parti uygulamalarla sorunsuz bir şekilde çalışacak şekilde tasarlandığını söylüyor. Chat Assist özelliği Dünya genelinde kullanıcılara etkili iletişim ve destek sağlamak için 13 dilde yardım sağlıyor.

Generative Edit, yapay zekayı kullanarak kullanıcının çektiği görüntülerde düzeltmeler ve iyileştirmeler yapmasını sağlıyor. Kötü bir açıyla çekilmiş fotoğrafı düzeltme ve fotoğrafta istenmeyen nesneleri kaldırma, Samsung’un üretken yapay zeka destekli fotoğraf düzenleme özelliğiyle kolaylaşıyor.

Galaxy AI destekli cihazlar

Samsung web sitesine göre, Galaxy AI uyumlu telefonlar, tabletler, bilgisayarlar ve diğer ürünlerin listesi:

Galaxy S serisi

Galaxy Z serisi

Tabletler

Dizüstü bilgisayarlar

Kulaklıklar

Akıllı saatler

Yüzük

Samsung, 2024 yılı sonuna kadar 200 milyondan fazla cihazda Galaxy AI’ın kullanılacağını söylüyor.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
10 Yorumun Tamamını Gör