Uygulama ile Aç

Samsung, Galaxy S25 serisinde şarj hızını artırmayacak

Samsung'un Galaxy S25 serisinin özelliklerine ilişkin bilgiler gelmeye devam ediyor. Yeni bir rapor, Galaxy S25 ve S25+'ın şarj hızını ortaya çıkardı; geliştirme yok!

Bu ayın başlarında Samsung’un gelecek amiral gemisi telefon serisindeki en üst model olacak Galaxy S25 Ultra’nın 45W kablolu şarj özelliğine sahip olacağını öğrenmiştik. 3C listesi, serideki diğer iki telefon olan Galaxy S25 ve Galaxy S25+’ın şarj hızını ortaya çıkardı.

Ayrıca bkz.

Samsung Galaxy S25 serisinin batarya kapasitesi ortaya çıktı

Galaxy S25 ve S25 Plus şarj hızları

Sertifika sitesine göre, Galaxy S25 (SM-S9360) modeli 25W hızlı şarjı destekleyecek. Galaxy S25 Plus (SM-9310), önceki nesil Ultra modellerine benzer şekilde 45W hızlı şarj desteğiyle gelecek. Mevcut nesil telefonlarla kıyaslandığında hiçbir geliştirme yok.

Samsung, amiral gemisi telefonlarında 45W şarja sadık kalıyor. Bu yıl, belirli orta sınıf telefonlar 45W şarj desteği sundu. Qualcomm'un Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisi, bir sonraki Galaxy amiral gemilerine güç verecek. Yonga seti, TSMC'nin 3nm üretim sürecinden geçiyor. Daha küçük yonga boyutunun verimlilik ve tüketimde marjinal bir iyileştirme sunması bekleniyor.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
7 Yorumun Tamamını Gör