Uygulama ile Aç

Samsung Galaxy Z Fold 5, yeni bir menteşe tasarımına sahip olabilir

Samsung Galaxy Z Fold 5, dambıl isimli yeni bir menteşe tasarımı ile gelebilir. Bu yeni menteşeyle birlikte cihazın katlanmasıyla orataya çıkan boşluğun yok edilmesi amaçlanıyor.

2022'nin belki de en iyi katlanabilir akıllı telefonu Samsung Galaxy Z Fold 4 olsa da kusursuz bir tasarıma sahip değildi. Galaxy Z Fold 4'te kullanılan menteşe tasarımı sebebiyle cihazı katladığınız zaman cihazın iki yarısı arasında boşluk kalmaktaydı. Ancak ortaya çıkan yeni bir rapora göre Galaxy Z Fold 5'te bu durum ortadan kalkabilir.

Ayrıca bkz.

Oppo Find X6 prototipinin görselleri sızdırıldı

Galaxy Z Fold 5'in yeni menteşesi, cihaz katlandığında ortaya çıkan boşluğu yok edebilir

Naver isimli intermet sitesinin ortaya çıkardığı yeni bir rapora göre Samsung, Galaxy Z Fold 5'te patentini 2016'da aldığı ve dambıl adını verdiği su damlası şeklinde bir menteşe kullanacak. Bu yeni menteşe sayesinde Galaxy Z Fold 5, katlandığında iki yarısı arasında boşluk kalmayacak ve tamamen düz bir şekilde katlanabilecek.

Ayrıca bu yeni menteşe sayesinde Galaxy Z Fold 5'in iç ekranı daha pürüzsüz ve daha az görünür bir kırışıklığa sahip olacak. Bununla birlikte, suya ve toza dayanıklılık için IPX8 sertifikasına sahip olacak cihaz, S-Pen yuvasına ve 50MP ISOCELL GN3 ana kameradan oluşan üçlü bir arka kamera tasarımına sahip olabilir.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
13 Yorumun Tamamını Gör