Uygulama ile Aç

Samsung onayladı: One UI 7 betası herkese açık olacak

Samsung, yakın zamanda düzenlediği geliştirici konferansında (SDC24) One UI 7.0 güncellemesini tanıttı. Beta sürümün yalnızca geliştiricilere açılacağı düşünüldü ancak herkese açık olacak.

Samsung, One UI 7.0 beta programını hem geliştiriciler hem de normal kullanıcılar için sunacak. Bu beklenen bir şey ancak geçen hafta Samsung, geliştirici konferansında One UI 7.0 tantımının ardından betayı yalnızca geliştiriciler için onayladığından kullanıcılar da betanın yalnızca geliştiricilere açılacağını düşündü. Ancak durum böyle olmayacak.

Ayrıca bkz.

Samsung One UI 7.0 güncellemesinden ilk görüntüler paylaşıldı

One UI 7.0 beta geliştiricilere ve kullanıcılara sunulacak

Samsung ABD topluluk forumlarındaki bir moderatör, One UI 7.0 beta programını normal kullanıcılara da açılacağını doğruladı. Ancak, Apple'ın aksine belli bir tarih paylaşmadı. One UI 7.0 beta ne zaman gelecek belli değil. Geçmiş betalara bakıldığında, One UI 7.0 beta sürümü iki ay gecikti. Bu gecikme, One UI 7’nin One UI 1 sürümünden bu yana en büyük güncelleme olacağı söylendiğinden normal karşılanabilir.

Bu arada Samsung, gelecekte yalnızca akıllı telefon, tablet ve akıllı saatte değil TV ve diğer akıllı ev aletlerinde de One UI markasını kullanacağını açıkladı. Şirket, ayrıca yapay zekayı deneyimin ayrılmaz bir parçası haline getirmek için çalışıyor.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
6 Yorumun Tamamını Gör