Uygulama ile Aç

Samsung One UI 7.0 güncellemesinden ilk görüntüler paylaşıldı

Samsung'un merakla beklenen One UI 7 güncellemesinden ilk resmi görüntüler paylaşılmaya başladı. İşte yepyeni tasarımıyla Android 15 tabanlı One UI 7.0...

Son olarak Samsung, San Francisco'da gerçekleştirilen Geliştirici Konferansı'nda, Android 15 tabanlı One UI 7'nin ilk resmi görüntülerini tanıttı. Peki Galaxy cihazlar için beklenen güncelleme nasıl olacak? İşte yeni kontrol merkezi, bildirim paneli, son kullanılan uygulamalar menüsü ve simge güncellemeleri ile One UI 7.0.

One UI 7 güncellemesi böyle görünecek

Kaçıranlar için Samsung, bugün düzenlenen Geliştirici Fuarı kapsamında One UI 7.0'ın 2025'te yayınlanacağını duyurdu ve yeni arayüzden ilk görüntüler basına paylaşılmaya başladı. Bu görüntülere göre One UI 7, marka arayüzündeki en radikal değişimlerden biri olacak yeni bir bildirim paneli ve kontrol merkezi ile geliyor. 

Samsung'un One UI ana ekran uygulaması da yeni güncelleme ile değişiyor. Son kullanılan uygulamalar menüsü artık yeni bir şekil alıyor ve uygulamalar arasındaki geçiş çok daha şık duruyor. 

One UI 7 ile kontrol merkezi ve bildirim paneli ayrılıyor

Diğer tarafta kamera uygulamasında da güncellemeler mevcut. Tek elle kullanım kolaylığı sağlamak için yenilenen kamera arayüzü, basit ve daha sezgisel bir kullanıma sahip. Böylece uygulama daha rahat bir şekilde yönetilebiliyor. Yeni One UI 7'nin en dikkat çekici özelliklerinden biri de yeniden tasarlanmış pil simgesi. Eskisinden daha yuvarlak hatlı olan bu simge, kullanıcıya daha fazla netlik sunmayı hedefliyor.

 

Ayrıca bkz.

Samsung One UI 7.0 tekrar ertelendi: Güncelleme alacak modeller

One UI 7.0'ın bunlara ek olarak yeni bir şarj animasyonu, yeni bir ekran kilidi açma animasyonu, kilit ekranı için yeni widget'lar ve ana ekranda büyük klasörler için destek getirdiği bildiriliyor. Ancak tüm detaylar için güncellemenin beta sürecini beklememiz gerekecek. 

Son haberlere göre One UI 7 beta sürümünün Ekim ayında yayınlanması planlanıyor. İlk olarak Galaxy S24 serisi, Galaxy Fold 6 ve Galaxy Flip 6 modelleri beta testi için uygun olacak. Ayrıca, önceki beta programlarında olduğu gibi bu sürüm de kademeli olarak dağıtılacak. İlk aşamada Güney Kore, Almanya ve ABD’deki kullanıcılar beta sürüme erişim sağlayabilecek.

Android 15 ve One UI 7 güncellemesi alacak Samsung cihazlar

Galaxy S serisi

Galaxy Z serisi

Galaxy A serisi

Galaxy Tab serisi

Galaxy F serisi

Galaxy M serisi



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
5 Yorumun Tamamını Gör