Uygulama ile Aç

Samsung One UI 7.0 tekrar ertelendi: İşte güncelleme alacak modeller

One UI 7.0 güncellemesi ne zaman çıkacak? Görünüşe göre Android 15 tabanlı güncelleme bir kez daha ertelendi. İşte beklenen özellikler ve güncelleme alacak Samsung telefonlar...

Android 14 tabanlı One UI 6.0'ın ardından elini hızlandıran Samsung, One UI 7.0 güncellemesi için hazırlıklarını tamamlamak üzere. Bildiğiniz gibi One UI 7.0 betanın ilk olarak Temmuz ayında kullanıma sunulması planlanmıştı ancak sürpriz bir gecikme yaşandı. Son bilgiler ise One UI 7'nin programının tekrar ertelendiği yönünde.

Samsung One UI 7.0 tekrar ertelendi

Kaçıranlar için Samsung‘un One UI 7.0 ile birlikte hem arayüzde hem de yapay zeka tarafında çok sayıda gelişme sunması bekleniyor. Bu da görünüşe bakılırsa beta programını geciktirmeye devam ediyor. Son raporlara göre One UI 7 güncellemesi, 4 Ekim tarihli Samsung Geliştirici Konferansı'nda sahne alacak. Ancak piyasaya sürülmesi beklenenden daha geç olabilir.

Ice Universe, bu gecikme için herhangi bir zaman aralığı paylaşmadı ve yalnızca "uzun bir süre daha çıkmayacağını" söylüyor. Öte yandan yeni raporda, güncelleme ile sunulacak bazı yeniliklere de dikkat çekildi. Buna göre Galeri uygulaması yepyeni bir yapay zeka özelliği ile sunulacak. Bu özelliğin tam olarak ne olduğunu açıklanmasa da, Galeri uygulamasının Google Fotoğraflar’a benzer AI destekli bir arama alacağını düşünüyoruz.

Ayrıca bkz.

Samsung Galaxy S23 Ultra, merakla beklenen güncellemesine kavuştu

Kaçıranlar için daha önce Google'ın Circle to Search tabanlı görsel ve video arama işlevi sunacağından bahsetmiştik. Böylece kullanıcıların "Eylül 2024’te çekilen deniz fotoğrafları" gibi ifadeler kullanarak arama yapabilecekleri belirtilmişti. Yarın ise tüm detayları ve umarız güncellenmiş bir yol haritasını alacağız. One UI 7.0 ile sunulacak yeniliklere ve güncelleme alacak telefonlar aşağıdan ulaşabilirsiniz..

One UI 7 neler sunacak?

Android 15 alacak Samsung modelleri

Samsung, Android 15 güncelleme politikasını henüz paylaşmadı ancak firmanın Galaxy S24 öncesi akıllı telefonlarına dört büyük güncelleme verdiği biliniyor. Ayrıca firmanın giriş ve orta seviye akıllı telefonlarına verdiği güncelleme desteği de tahmin edilebilir durumda. İşte karşınızda Android 15 (One UI 7.0) alması beklenen modeller: 

Galaxy S Serisi

Galaxy Z Serisi

Galaxy A Serisi

Galaxy Tab Serisi

Galaxy F ve Galaxy M Serisi



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
6 Yorumun Tamamını Gör