Uygulama ile Aç

Samsung One UI 7 Beta'nın neden geciktiği belli oldu

Samsung, Android 15 tabanlı yeni arayüzü One UI 7'yi bir kez daha erteledi. Peki Samsung cephesinde tam olarak neler yaşanıyor? Gecikmenin nedeni belli oldu.

Samsung'un Android 15 işletim sistemini temel alan One UI 7 arayüzü için test sürecini bu ay başlatması bekleniyordu ancak sürpriz bir şekilde gecikti. Şimdiyse konuyla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Samsung'a yakın kaynaklara göre One UI 7 Beta'nın ertelenme nedeni netleşmiş olabilir.

One UI 7 Beta'nın neden geciktiği belli oldu

Kaçıranlar için daha önce Ice Universe, One UI 7 beta sürümünün öncesinde Samsung'un belirli bir kararlılık seviyesine ulaşmayı hedeflediğini aktarmıştı. Ancak Sammobile, gecikmeye farklı bir açıdan yaklaşıyor. Sammobile’a göre, One UI 7 beta sürümünün ertelenmesinin asıl sebebi, One UI 6.1.1 güncellemesinin yavaş dağıtılması.

Bilmeyenler için One UI x.1.1 güncellemeleri, genellikle Galaxy tabletler ve katlanabilir cihazlar için yayınlanıyor. Ancak bu kez Samsung’un, yeni Galaxy AI özellikleri nedeniyle One UI 6.1.1’i eski üst düzey Galaxy S serisi cihazlara da getireceğini söylüyor. Bu da, One UI 7 beta sürecinin uzamasına neden olmuş durumda.

Son haberlere göre One UI 7 beta sürümünün Eylül ayında yayınlanması planlanıyor. İlk olarak Galaxy S24 serisi, Galaxy Fold 6 ve Galaxy Flip 6 modellerinin beta testi için uygun olacağı belirtiliyor. Ayrıca, önceki beta programlarında olduğu gibi bu sürüm de kademeli olarak dağıtılacak. İlk aşamada Güney Kore, Almanya ve ABD’deki kullanıcılar beta sürüme erişim sağlayabilecek.

Ayrıca bkz.

Galaxy Z Fold 6 Slim artık resmi: Yakında geliyor

Daha sonra ise Hindistan, Çin ve İngiltere gibi diğer pazarlarda kullanıma sunulması bekleniyor. Peki One UI 7 Beta hangi yenilikleri içeriyor? İşte beklenen özelliklerin listesi;



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş