Uygulama ile Aç

Samsung'un yeni premium serisi W25 tanıtıldı: İşte özellikleri

Teknoloji devi Samsung, W25 ve W25 Flip'ten oluşan yeni premium serisini Çin'de piyasaya sürdü. İşte birinci sınıf tasarımlarıyla dikkat çeken cihazların özellikleri:

Samsung; her yıl lüks tasarım öğeleri, özel özellikler ve gelişmiş RAM ve depolama ile küresel Z serisi modellerine dayanan W serisi katlanabilir cihazlarını Çin'de tanıtıyor. Merakla beklenen W25 ve W25 Flip modelleri ise sonunda Çin pazarı için Samsung'un resmi web sitesinde ön satışa sunuldu.

Ayrıca bkz.

Xiaomi 15 ve 15 Pro ile çekilen ilk resmi görüntüler ortaya çıktı

İşte Samsung W25 ve W25 Flip'in özellikleri:

W25 serisinin her iki modeli de seramik siyah arka panel ve altın renkli alüminyum çerçeve ile tasarlandı. Cihazların üzerinde bulunan "Heart to the World" logosu ise serinin özel konumunu vurguluyor. Snapdragon 8 Elite (For Galaxy) işlemciden güç alan bu cihazlar, 3nm üretim teknolojisiyle üretilen bu yonga seti ile seleflerine kıyasla %45 daha yüksek performans ve %44 daha iyi enerji verimliliği sunuyor.

Serinin kompakt modeli W25 Flip, 6.7 inç ana ekran ve 3.4 inç kapak ekranıyla kullanıcılara pratik bir deneyim sunuyor. Cihazın 50MP ana kamerası, 2x optik zoom desteğiyle birlikte geliyor. Özel "Cloud Fan Elegance" duvar kağıtlarıyla kişiselleştirilebilen telefon, gelişmiş yapay zeka özellikleriyle donatıldı.
Samsung W25 ise tablet benzeri bir deneyim arayanlar için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor. 8 inç ana ekran ve 6.5 inç dış ekrana sahip olan cihaz, etkileyici inceliğiyle dikkat çekiyor. Açıkken sadece 4.9mm kalınlığında olan telefon, kapalı konumda 10.6mm kalınlığa ve 255 gram ağırlığa sahip. 200MP ana kamerasıyla fotoğraf tutkunlarını cezbeden cihaz, gelişmiş çoklu görev yetenekleriyle iş dünyasının ihtiyaçlarına da yanıt veriyor.


Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
10 Yorumun Tamamını Gör