Uygulama ile Aç

Şık tasarımlı Realme GT6 Türkiye fiyatı açıklandı: 39.999 TL

Realme’nin 16 GB RAM ve Snapdragon 8s Gen 3 yonga setini kullanan amiral gemisi Realme GT6 Türkiye’de satışa çıktı. Peki Realme GT6 fiyatı ne kadar? İşte merak edilenler:

Firmanın amiral gemisi modeli olan ve tasarımıyla dikkat çeken Realme GT6, Türkiye’de satışa sunuldu. 6000 nit’lik dünyanın en parlak ekranıyla gelen cihaz, üst seviye Snapdragon yonga seti ve güçlü kamera kurulumuyla dikkat çekiyor. Peki Realme GT6 fiyatı ne kadar?

Realme GT6 fiyatı açıklandı

Realme GT6 fiyatı 39.999 TL olarak açıklandı. Telefon halihazırda Vatan Bilgisayar’da satışa sunulmuş durumda. Bu fiyatın 16 GB RAM ve 512 GB depolama alanı için geçerli olduğunun da altını çizelim. Ek olarak halihazırda cihazın metalik gümüş ve yeşil renk seçeneklerinin sunulduğunu da aktaralım.

Ayrıca bkz.

Google'ın en güçlüsü: Pixel 9 Pro XL özellikleri ortaya çıktı

Realme GT6, amiral gemisi seviyesindeki performansı ve şık tasarımıyla öne çıkan bir akıllı telefon. Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 işlemci, 16GB'a varan RAM ve 1TB'a kadar geniş depolama alanı ile oyuncular ve ağır uygulamaları kullananlar için güçlü bir donanıma ev sahipliği yapıyor. 6.78 inç büyüklüğündeki AMOLED ekranı, yüksek yenileme hızı ve parlaklığıyla görsel açıdan güçlü bir nitelik sağlarken 5500mAh batarya ve 120W SUPERVOOC hızlı şarj da telefonu destekliyor.

Realme GT6 özellikleri



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
38 Yorumun Tamamını Gör