Uygulama ile Aç

Spotify yeni özelliğiyle çevrimdışı çalma listesi oluşturabilecek

Spotify'ın yeni çevrimdışı yedekleme özelliği, yakın zamanda dinlenen ve sıraya alınan parçaları, sanatçıya ve türe göre filtrelenebilen bir çalma listesine derliyor.

Spotify, kullanıcıların internet bağlantısı koptuğunda bile müziğin çalmaya devam etmesini sağlayacak yeni bir özelliği kullanıma sundu. Uygulama artık son dinlenen ve indirilen şarkılarla dolu bir "Çevrimdışı Yedekleme" çalma listesini otomatik olarak oluşturacak.

Bu özellik şu anda yalnızca premium müşterilere özel olacak

Bu yenilikçi özellik, uçuşlarda uçak modunun aktif edilmesi gibi beklenmedik internet bağlantısı kesintileri veya kasıtlı bağlantı kopuklukları sırasında kullanıcı deneyimini iyileştirmeyi amaçlıyor. Çevrimdışı yedekleme çalma listesi statik bir özellik değil zaman içinde her kullanıcının dinleme alışkanlıklarına uyum sağlayan bir özelliktir.

Ayrıca bkz.

AirPods 4'ün aktif gürültü engelleme özelliği nasıl sağlandı?

Bir cihaz çevrimdışı olduğunda otomatik olarak Spotify uygulamasının ana sayfasında görünecek. Ancak bu fonksiyonun çalışabilmesi için kullanıcıların uygulama ayarlarından çevrimdışı dinlemeyi etkinleştirmiş olması ve son zamanlarda beşten fazla şarkı dinlemiş olması gerekiyor.

Çevrimdışı Yedekleme çalma listesi şu anda dünya çapındaki lansmanının bir parçası olarak yalnızca premium abonelere sunulmaktadır. Kullanıcılar, otomatik oluşturulan bu çalma listesini sanatçıya, ruh haline veya türe göre filtreleyebilir ve sıralayabilir. Spotify, çalma listesinin zamanla her dinleyicinin tercihlerine göre değişip adapte olacağını ve her kullanıcı için benzersiz bir parça karışımı sağlanacağını garanti ediyor.

Spotify'ın yeni özelliği ilk olarak geçen yıl CEO Daniel Ek tarafından "Offline Mixtape" adıyla duyurulmuştu. YouTube Music'in veya Netflix'in önceki izleme geçmişine göre dizi ve filmleri otomatik indirme işlevi gibi diğer yayın uygulamaları ve servislerinin sunduğu özelliklerle benzerlik taşıyor. Bu durum, Spotify'ın kesintisiz eğlence için kullanıcı dostu çözümler sunma konusunda pazar trendlerine ayak uydurduğunu gösteriyor.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
1 Yorumun Tamamını Gör