Uygulama ile Aç

Subnautica 2 resmen duyuruldu: İşte çıkış tarihi

Hayatta kalma türünün en sevilen oyunlarından Subnautica serisinin ikinci oyunu resmen duyuruldu. Subnautica 2, 2025 yılında PC ve Xbox Series X-S konsollarına geliyor.

Unknown Worlds tarafından geliştirilen ve Krafton tarafından yayınlanacak olan hayatta kalma oyun serisinin yeni oyunu Subnautica 2 resmî olarak duyuruldu. İşte Subnautica 2 çıkış tarihi ve yeni oyundan görüntüler...

Subnautica 2 çıkış tarihi açıklandı

Çıkışının ardınan geçen 10 yılın ardından, yeni Subnautica oyunu ile ilgili ilk detayları geçtiğimiz saatlerde öğrendik. Oyunuun geliştiricisi Unknown Worlds, Ekim 2024 Xbox Partner Preview'da yaptığı duyuruda Subnautica 2'nin 2025 yılında Steam, Epic Games Store ve Windows Store üzerinden Erken Erişim’e, Xbox Game Pass aracılığıyla da Xbox Series X|S’e önizleme olarak çıkacağını duyurdu.

Ayrıca bkz.

Epic Games'te haftanın ücretsiz oyunları erişime açıldı

Oyunun erken erişim süresininin ise 2-3 yıl devam etmesi bekleniyor. Tamamen yeni ve yabancı bir okyanus diyarını keşfedeceğimiz Subnautica 2'de ilk oyunun aksine artık 4 kişilik bir co-op modu bulunacak. Tabi tek başına oynamak isteyenler için oyunun buna göre tasarlandığı da belirtelim. İşte yeni oyundan ilk görüntüler...

Kaçıranlar için Subnautica'nın ilk oyunu Unity oyun motoru ile geliştirilmişti. Subnautica 2, yeni nesil grafik motoru olan Unreal Engine 5 ile geliştiriliyor. Son olarak bir servis oyunu gibi olmasa da oyunun sürekli güncelleneceği ve yeniden oynanabilirliğinin yüksek olması amacıyla yeni bir model kullanacağı paylaşıldı. 

Subnautica 2 PC sistem gereksinimleri

Minimum:

Önerilen:



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
1 Yorumun Tamamını Gör