Uygulama ile Aç

Threads'te artık gönderilere konum eklenebilecek

200 milyondan fazla aktif kullanıcısı olan Threads, yeni özellikler kazanmaya devam ediyor. Threads'te kullanıcılar artık gönderilerine konum ekleyebilecek.

Meta’nın sosyal ağ platformu Threads, yakında kullanıcıların gönderilerine konum eklemesine izin verecek. Peki, Threads’te konum paylaşımı nasıl yapılacak?

Ayrıca bkz.

Türkiye'de kapalı Threads, 200 milyon aktif kullanıcıyı geçti

Threads'te konum ekleme nasıl olacak?

Threads’te konum ekleme, Instagram’dakine benzer şekilde olacak. Özellik kullanıma sunulduğunda, kullanıcılar gönderi oluşturma ekranında konum ayrıntılarını eklemek için kullanabilecekleri bir pin görecek. Tam adres yerine şehir adı, sokak adı veya restoran gibi yaklaşık konumlarını paylaşabilecek. Konum içeren bir Threads gönderisine dokunulduğunda aynı konumda veya yerde başkaları tarafından paylaşılan gönderiler gösterilecek.

Kullanıcılar Threads’te konumlarına erişim izni verdiklerinde yakınlarında etiketleyebilecekleri yerlerin bir listesi gösterilecek. Konumu elle arayıp Threads gönderisine eklemek te mümkün olacak.

Threads’in yeni özelliği, kullanıcıların yakın konumlardaki son dakika haberlerini ve diğer güncel olayları takip etmeleri açısından kullanışlı olacak. Meta, kullanıcıların cihaz ayarlarından bu özelliği istedikleri zaman değiştirebileceklerini de belirtti. Ancak konum kapalı olsa bile Threads, genel konumu tahmin etmek için kullanıcıların IP adreslerini kullanacak.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
5 Yorumun Tamamını Gör