Uygulama ile Aç

Togg NFT açık artırması olacak mı? Siparişler nasıl olacak? İşte detaylar

Togg'un 2023 adet 100. Yıl Özel Seri NFT Koleksiyonu açık artırmasının ileri tarihe ertelenmesi kafalarda soru işareti oluşturdu. Şirket, konuyu netleştirmek adına yeni bir bilgi notu paylaştı.

Togg’un 2023 adet 100. Yıl Özel Seri NFT Koleksiyonu açık artırması 5 Şubat akşamı başlamıştı ancak uygulamadaki erişim problemi nedeniyle bir sonraki günün sabahına ertelendi. Sonrasında ise yaşanan deprem felaketi sebebiyle açık artırmanın ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu.

Togg'un kısa süre önce ön sipariş sürecinde değişiklik yapıldığını duyurması, gelişmeleri yakından takip eden kişilerde soru işaretleri oluşturdu. Bu nedenle şirket, soru işaretlerini gidermek ve konuyla alakalı detayları kaynağından vermek adına NFT açık artırmasına ilişkin bir bilgi notu paylaştı. Buna göre;

Ayrıca bkz.

KYMCO, tüm motosikletlerinde 5 yıl garanti sunmaya başladı

Togg'un NFT açık artırması ve ön sipariş sürecinden ziyade elektrikli SUV modelin fiyatı merakla bekleniyor. Kısa süre önce ÖTV matrahlarındaki değişim, Togg C-SUV'un fiyat habercisi olarak yorumlanmıştı. 700 bin liralık matrah 1.250.000 TL, 750 bin liralık matrah ise 1.350.000 TL olarak değiştirilmişti.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş