Uygulama ile Aç

Togg Trumore uygulamasına elektrikli araçlar için akıllı rota özelliği geldi

Togg'un Trumore uygulaması yeni özelliklerle güncellenmeye devam ediyor. Tüm elektrikli araçlar için akıllı rota oluşturma özelliği eklendi. Şarj istasyonlarına göre akıllı rota hazırlanıyor.

Togg’un mobil uygulaması Trumore güncellendi. Trumore’daki Gez menüsü altında “Akıllı Rota Oluşturma” özelliği eklendi. Akıllı Seyahat Planlama özelliğini tüm elektrikli otomobil sahipleri kullanabiliyor.

Akıllı seyahat planlayıcısı, aracınızın batarya kapasitesi ve şarj hızı özelliklerine göre rota hazırlıyor. Hangi istasyonda ne kadar dolum yapmanız gerektiğini söylüyor.

Ayrıca bkz.

Türkiye'nin ek vergi kararına Çin'den tepki geldi

Seyahat Planlayıcısı ekranında ilk olarak aracının marka ve modelini seçiyoruz. Sonrasında başlangıç konumu ve varış konumu bilgilerini ekliyoruz. Aracın mevcut pil seviyesini ve varışta yüzde kaç pil seviyesi ile varmayı istiyorsanız varış seviyesi bilgilerini seçtikten sonra yol üstündeki şarj istasyonlarına göre bir rota oluşturuluyor. Hangi istasyonda kaç dakika şarj etmeniz gerektiği belirtiliyor. Seçtiğiniz aracın şarj hızına göre akıllı rota hazırlanıyor.

https://apps.apple.com/tr/app/trumore/id1610978415?l=tr

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.togg.toggmobile&hl=en_US



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
4 Yorumun Tamamını Gör