Uygulama ile Aç

Netflix’in Tomb Raider dizisi ikinci sezon onayını aldı

Geçtiğimiz haftalarda Netflix platformunda yayınlanan Tomb Raider: The Legend of Lara Croft, firmanın yüzünü güldürmeyi başardı. Oyun evreninde geçen dizinin ikinci sezon onayı geldi.

Crystal Dynamics’in yarattığı Tomb Raider üçlemesi, geçtiğimiz yıllarda yayınlanan Shadow of the Tomb Raider ile sonlanmıştı. Bu evrenin devamı üzerine çalışan stüdyo, geçtiğimiz yıllarda Netflix ile anlaşarak bir Lara Croft’un bir animasyon dizisi ile bizlerle tekrar buluşacağını doğrulamıştı. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bu dizinin ikinci sezon onayı geçtiğimiz saatlerde geldi.

Ayrıca bkz.

Yeni Maymunlar Cehennemi filmi 2027'de çıkacak

Tomb Raider’ın ikinci sezonu doğrulandı

Son yıllarda birçok animasyon yapıma imza atan Netflix, geçtiğimiz yıllarda Tomb Raider: The Legend of Lara Croft dizisini duyurmuştu. Shadow of the Tomb Raider ile sonlanan seriyi devam ettirecek olan yapım, 10 Ekim 2024 tarihinde yayınlanmıştı. Yapımın çıkışından yalnızca iki hafta geçmesine rağmen Netflix, Tomb Raider’ın ikinci sezonunu doğruladı.

Serinin ikinci sezonunda Hayley Atwell tarafından canlandırılan Lara Croft, Richard Armitage tarafından canlandırılan Charles Devereaux ve Earl Baylon tarafından canlandırılan Jonah karakterlerinin yanı sıra, 2013 yılında yayınlanan oyunda gördüğümüz Sam karakteri de yer alacak. İlk sezonda da karşımıza çıkan Sam karakterini Karen Fukuhara canlandıracak. Lara’yı çok daha büyük bir maceranın ortasına götürecek olan yeni sezon, önümüzdeki yıllarda yayınlanacaktır.
 



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
5 Yorumun Tamamını Gör