Uygulama ile Aç

Vivo iQOO Neo 8 için geri sayım başladı: İşte tasarımı ve özellikleri

iQOO'nun merakla beklenen telefonları iQOO Neo 8 ve 8 Pro'nun tasarımı ve özellikleri netleşti. Peki amiral gemisi telefonlar neler sunacak? İşte bildiklerimiz.

Vivo'nun alt markalarından iQOO, ürün yelpazesini hızla genişletmeye devam ediyor. Bu bağlamda amiral gemisi iQOO Neo 8 ve 8 Pro modelleri için hazırlıklarını sürdüren marka, kısa süre önce 23 Mayıs tarihine işaret etmişti. Şimdi son olarak, iQOO Neo 8 ve 8 Pro'nun tasarımı da resmileşti. Peki her iki telefon neler sunacak? İşte bildiklerimiz.

Vivo iQOO Neo 8 için geri sayım başladı

Weibo üzerinden yaptığı paylaşımda iQOO, Neo 8 serisinin tasarımına açıklık getirdi. Görüntülere baktığımızda iQOO Neo 8 serisinin deri ve kavisli bir kapak tasarımına ek olarak olarak, Neo 7 serisini temel alacağını görüyoruz. Bununla birlikte Neo 8'in arka bölümünde OIS desteği, çift kamera kurulumu ve LED flaş barındıran dikdörtgen bir kamera modülü bulunuyor.

iQOO'ya göre Neo 8 Pro, yakın zamanda piyasaya sürülen MediaTek Dimensity 9200+ ile donatılacak. Ayrıca bu işlemciye kamera, performans ve ekran deneyimi konusunda Vivo'nun V1+ ISP çipi eşlik edecek. Dolayısıyla Neo 8 Pro, hem oyun hem de çok yönlü bir amiral gemisi olacak diyebiliriz.

iQOO Neo 8 beklenen özellikler

Yakın zamanlı sızıntılara göre Neo 8 Pro'nun 1.5K çözünürlüğe sahip 6.78 inçlik büyük bir AMOLED ekrana sahip olacak. Kaputun altında 16 GB'a kadar RAM ve 256 GB+512 GB depolama ile eşleştirilen yeni akıllı telefon, kamera bölümünde 50MP birincil sensör tarafından yönetilen üçlü kamera sistemi ile vitrine çıkacak.

Ayrıca bkz.

Bütçe telefonu Vivo Y36 4G özellikleri netleşti!

Neo 8 Pro'nun diğer özellikleri arasında, 120W hızlı şarj destekli 5.000mAh pil ve Android 13 tabanlı Origin OS 3 yer alıyor. iQOO Neo 8 ise, Snapdragon 8+ Gen 1, 6.78 inç 120Hz 1.5K AMOLED ekran ile karşımıza çıkacak. iQOO Neo 8 serisi hakkında merak edilen tüm detayların, 23 Mayıs'ta açıklanması bekleniyor. 



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
1 Yorumun Tamamını Gör