Uygulama ile Aç

vivo X Fold2 geldi, Galaxy Z Fold 5’e rakip oldu

vivo X Fold2 akıllı telefon modeli en gelişmiş Snapdragon yonga seti, 120Hz ekranlar, akıcı sistem, yüksek hızlı şarj, tatmin edici kamera paketi gibi özelliklerle geliyor.

Samsung’un katlanabilir telefon pazarındaki açık ara hakimiyeti devam ederken yeni oyuncular ve yeni modeller rekabete katılmaya başladı. Vivo bu konuda Samsung’un en önemli rakibi olacak gibi görünüyor.

vivo X Fold2 özellikleri ve fiyatı

Ayrıca bkz.

Vivo S17 Pro kamera özellikleri ortaya çıktı

vivo X Fold2 katlanabilir akıllı telefon modeli ilk neslin üzerine çok daha fazlasını ekleyerek geliyor. Su damlası menteşe daha dayanıklı ve daha hafif. Katlandığı zaman ilk nesilde 1.5mm daha ince ve 30 gram daha hafif.

Üst seviye performans sunan katlanabilir telefonun ekranlarında 120Hz tazeleme hızı mevcut ve ultrasonik parmak izi okuyucuya yer verilmiş. OriginOS 3.0 adaptif arayüz, ekranın katlama açılarına göre uygulamaları optimize edebiliyor.

Ana sensöre 12MP ultra geniş ve 12MP 2x dijital yakınlaştırma yapan portre sensör eşlik ediyor. Görsel ve videolarda HDR desteğinin yanında kumlanma da en aza indirilmiş. 8K 30fps video kaydı yapabilen kamera paketi Zeiss Cinematic moda da sahip.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş