Uygulama ile Aç

WhatsApp, yeni özelliğiyle spam mesajları engelleyecek

Meta, WhatsApp'ı daha güvenli hale getirmek ve kullanıcı gizliliğini daha iyi korumak için çalışıyor. Bilinmeyen kişilerden gelen mesajları engellemeye yardımcı olacak bir özellik test ediliyor.

WhatsApp, beta sürümünde kullanıcı gizliliğini ve güvenliğini artırmayı amaçlayan yeni bir özelliği kullanıma sundu. Bu özellik, kullanıcıların bilinmeyen hesaplardan gelen mesajları otomatik olarak engellemesine, spam veya istenmeyen iletişimleri engellemesine olanak tanıyor.

Ayrıca bkz.

WhatsApp tercih ettiğiniz kanalları keşfetmenizi kolaylaştırıyor

Bilinmeyen hesaptan gelen mesajları engelleyecek 

Bilinmeyen hesaptan gelen mesajları engelle” seçeneğine seçeneğine Ayarlar - Gelişmiş menüsü atlından erişilebilecek. Etkinleştirildikten sonra WhatsApp, bilinmeyen kişilerden gelen mesajları takip edecek ve kullanıcı, rehberinde kayıtlı olmayan birinden çok sayıda spam mesaj alırsa WhatsApp bu mesajları geçici olarak engelleyecek.

Bilinmeyen numaralardan gelen mesajları engelleyen özellik, WhatsApp'taki gizlilik odaklı diğer iki seçeneği tamamlayacak; Aramalar sırasında IP adreslerini koruma ve üçüncü bir kişinin kullanıcının IP adresini tanımlamasını önlemek için bağlantı önizlemelerini devre dışı bırakma.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş