Uygulama ile Aç

Xbox Game Pass'e eklenecek ve çıkacak oyunlar açıklandı

Haziran ayının ikinci yarısında Xbox Game Pass'e eklenecek ve ayrılacak oyunları açıkladı. Paylaşılan listede 7 yeni oyun ve oyun içi hediyeler yer alıyor. İşte detaylar...

Microsoft'un Xbox ve PC kullanıcıları için sunduğu Xbox Game Pass servisi, her geçen gün büyümeye ve genişlemeye devam ediyor. Bu doğrultuda platformun sürekli olarak güncellendiğine tanık oluyoruz. Son olarak Xbox Game Pass'e eklenecek ve çıkacak yeni oyunlar belli oldu. Gelin bu oyunlara ve tarihlere hep birlikte göz atalım.

Paylaşılan listeye göre, Haziran ayının ikinci yarısına kadar Xbox Game Pass'e eklenecek 7 yeni oyun bulunuyor. Bunlar EA Sports FC 24 başta olmak üzere, Still Wakes the Deep, My Time at Sandrock, Keplerth, SteamWorld Dig 1 / 2 ve Robin Hood – Sherwood Builders olacak. 

Ayrıca bkz.

Epic Games'te haftanın ücretsiz oyunları erişime açıldı

Haziran ayında Xbox Game Pass’e eklenecek oyunların yanı sıra, platformdan kaldırılacak oyunlar da olacak. Bunlar ise sırasıyla FIFA 22, F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch, Stranded Deep, Story of Seasons: Friends of Mineral Town, Sword and Fairy Together Forever ve Cricket 22.  Tüm oyunlar ve tarihlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Xbox Game Pass'e eklenecek oyunlar

DLC / Oyun Güncellemeleri

Xbox Game Pass Ultimate Perks

Xbox Game Pass'ten ayrılacak oyunlar



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
1 Yorumun Tamamını Gör