Uygulama ile Aç

Xbox Game Pass'e eklenecek yeni oyunlar sızdırıldı: İşte liste

Ağustos ayında Xbox Game Pass'e eklenecek yeni oyunlar sızdırıldı. Paylaşılan listede Mafia: Definitive Edition dahil olmak üzere 7 yeni oyun yer alıyor. İşte detaylar...

Microsoft'un Xbox ve PC kullanıcıları için sunduğu Xbox Game Pass servisi, bildiğiniz gibi her geçen gün büyümeye ve genişlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz saatlerde ise Ağustos ayında Xbox Game Pass'e eklenecek yeni oyunlar ortaya çıktı. Gelin bu oyunlara ve tarihlere hep birlikte göz atalım.

Paylaşılan listeye göre, Ağustos ayının ilk yarısına kadar Xbox Game Pass'e eklenecek 7 yeni oyun bulunuyor. Bunlar sırasıyla Sopa: Tale of the Stolen Potato, Creatures of Ava, Crash N Sane Trilogy, Mafia: Definitive Edition, Wargrove 2, Atlas Fallen ve Core Keeper olacak. Ayrıca bu listenin önümüzdeki haftalarda daha fazla yapımla günceleneceğini hatırlatalım.

Ayrıca bkz.

GTA V yakında Xbox'ın PC Game Pass aboneliğine gelebilir

Haziran ayında Xbox Game Pass’e eklenecek oyunların yanı sıra, platformdan kaldırılacak oyunlar da olacak. Bunlar ise sırasıyla A Short Hike, Train Sim World 4 ve Venba olacak. Tüm oyunlar ve tarihlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Xbox Game Pass'e eklenecek oyunlar

Xbox Game Pass'ten ayrılacak oyunlar



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
6 Yorumun Tamamını Gör