Uygulama ile Aç

HyperOS güncellemesi alacak Xiaomi, Redmi ve POCO modelleri: Şubat 2024

Xiaomi, MIUI arayüzünün halefi olacak Android 14 tabanlı HyperOS güncellemesinin dağıtımına devam ediyor. İşte Şubat ayında güncelleme alacak Xiaomi, Redmi ve POCO cihazlar...

Xiaomi tarafından yakın tarihte tanıtılan HyperOS güncellemesi için daha fazla modele ulaşmaya devam ediyor. Bildiğiniz gibi MIUI arayüzünün yerini alan güncelleme, ilk etapta Xiaomi 14 serisine sunulmuştu. Peki yeni sürüm, hangi Xiaomi, Redmi ve POCO modellerine ulaşacak? İşte güncelleme alacak modeller ve daha fazlası...

Kaçıranlar için Android 14'ü temel alan HyperOS, yenilenmiş sistem uygulamaları, gelişmiş arayüz performansı ve bazı ek özellikler getiriyor. Böylece yeni saat stilleri, yazı tipleri, duvar kağıtları ve widget’lara ek olarak kilit ekranında daha fazla özelleştirme seçeneği mevcut olacak. Ayrıca Kontrol merkezi artık daha temiz ve daha modern bir tasarıma sahip.

Tüm bunlara ek olarak HyperOS, otomobiller, akıllı saatler, ev aletleri ve daha birçok üründe daha gelişmiş bir entegrasyon sunuyor. Bir diğer gelişme ise kapladığı alan. seleflerine kıyasla daha az güç tüketecek bu yeni sürüm 8.75 GB boyutlara sahip olacak.

Ayrıca bkz.

Xiaomi 14 Ultra'nın özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı!

Paylaşılan listeye göre HyperOS, önümüzdeki haftalarda çok sayıda Xiaomi, Redmi ve POCO modelinde erişilebilir olacak. Öyle ki bunlar arasında, Xiaomi 13, 12, 11 ve Pad 5 serisi, Redmi 11, 12 ve 13 telefonlar ve POCO F3'e kadar birden fazla model yer alıyor  İşte 2024 yılı içerisinde HyperOS alması beklenen cihazların tam listesi:

HyperOS güncellemesi alacak modeller

Xiaomi

Redmi

Poco



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
21 Yorumun Tamamını Gör