Uygulama ile Aç

Xiaomi MIX 5: Tasarım özellikleri sızdırıldı

Xiaomi, yakında piyasaya sürmeyi planladığı Xiaomi MIX 5 ile başka bir devrime hazırlanıyor. Popüler sızıntı kaynağı DCS tarafından bazı heyecan verici bilgiler paylaşıldı.

Blog yazarı @DigitalChatStation'ın gizemli bir telefonun ayrıntılarını açıklamasıyla teknoloji dünyası oldukça heyecanlandı. İçeriden edindiği bilgiler ve güvenilir sızıntılarıyla tanınan DCS, akıllı telefon tasarımını ve teknolojisini yeniden tanımlayabilecek bir telefon hakkında bilgi paylaştı.

Xiaomi MIX 5 yeni standartlar belirleyecek

Xiaomi MIX serisinin her zaman tasarım yeniliği ve teknolojide ön planda olduğu biliniyor. En son modeli olan Xiaomi MIX 4'ün özellikleri incelendiğinde bu yönü ön plana çıkacaktır. Bu sebeple pek çok kişi bahsi geçen sızıntıdaki cihazın merakla beklenen Xiaomi MIX 5 modeli olduğunu iddia ediyor.

Ayrıca bkz.

Xiaomi yeni akıllı saati Watch S4 üzerinde çalışıyor

Sızdırılan bilgilere göre bu yeni telefon aşağıda listelenen bazı özelliklerle donatılacak:

Lüks ve dayanıklılığa doğru bir başka adım olan yekpare seramik tasarıma geçiş, telefonu yalnızca teknik özellikler açısından değil, aynı zamanda tasarımı ve işçiliğiyle de özel hale getiriyor. Resmi çıkış tarihi ve tüm detaylar henüz belli olmasa da bu modelin yeni standartlar belirleyeceği kesin.



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
9 Yorumun Tamamını Gör