Uygulama ile Aç

Maksimum güçte temizlik: Xiaomi Robot Vacuum X20 Max tanıtıldı

Xiaomi, şimdiye kadarki en iyi akıllı robot süpürgesini tanıttı. Xiaomi Robot Vacuum X20 Max, ev bakımını her zamankinden daha akıllı ve kolay hale getiriyor.

Xiaomi, Xiaomi 14T ve Redmi Note 14 serisini tanıttığı etkinlikte yeni akıllı robot süpürgesini de gösterdi. Xiaomi Robot Vacuum X20 Max, fırçaya dolanan şeyleri çıkartmak için yenilikçi kesme aracı, kenar paspaslama ve kendi kendini temizleyen yerleştirme istasyonuyla markanın şimdiye kadarki en iyi akıllı robot süpürgesi.

Ayrıca bkz.

Xiaomi Mix Flip Türkiye'de satışa sunuldu: İşte fiyatı

Xiaomi robot süpürge X20 Max

Xiaomi X20 Max, 8.000 Pa'ya kadar emiş gücüyle markanın küresel pazara sunduğu şimdiye kadarki en iyi robot süpürge. M30 Pro gibi Çin modellerinde görülen kesme mekanizmasına sahip ve rulo fırçaya dolanan saçları temizlemek için çıkarılabilir bir bıçağa sahip. Robot süpürge, ayrıca odanın tüm köşelerine ve kenarlarına ulaşmak için uzayan bir paspas koluna sahip. Şarj istasyonunda, robotun yerleşik çöp kutusundaki toz otomatik olarak toplanıyor, temiz ve kirli su depoları dolduruluyor ve boşaltılıyor. Bunun üstüne, paspas sıcak suyla yıkanıyor ve hijyenik kalması için sıcak hava ile kurutuluyor. Xiaomi, bu sistemin 75 güne kadar el değmeden temizlik sağladığını iddia ediyor.

Xiaomi’nin yeni akıllı robot süpürge modeli, LDS navigasyonunu kullanıyor ve tek şarjla 160 dakikaya kadar çalışabiliyor. Xiaomi Home uygulamasından 3 boyutlu harita ayarlanabiliyor ve cihazın kontrolü sağlanabiliyor. Xiaomi Robot Vacuum X20 Max, 649 euro fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Xiaomi Robot Vacuum X20 Max özellikleri



Haberi DH'de Gör Yorumlar ve Diğer Detaylar
Whatsapp ile Paylaş

Beğenilen Yorumlar

Tümünü Gör
1 Yorumun Tamamını Gör