Anlık Bildirim

Android 15, bazı Google telefonları kullanılamaz hale getirdi

Google, yakın zamanda Pixel telefonları için Android 15 güncellemesini sundu. Kullanıcı geri bildirimlerine göre, yeni Android sürümü bazı cihazları kullanılamaz duruma getirdi.
android 15 google pixel 6 sorun Tam Boyutta Gör
Bazı Google Pixel 6 kullanıcıları, Android 15’e güncelledikten sonra cihazlarının kullanılamaz duruma geldiğini belirtti. Özelikle Private Space özelliği açıldıktan sonra telefon, yeterli şarjı olsa bile normal kullanım sırasında aniden kapanıyor.

Google Pixel 6 kullanıcıları dikkat!

Pixel 6 cihazlarında güncelleme sonrası kapanma sorunu yaşayan kullanıcılar, güç ve ses azaltma düğmelerine basılı tutma, bilgisayara bağlanma gibi yaygın bilinen sorun giderme yöntemlerinin bir işe yaramadığını da belirtiyor.

Private Space, yeni bir kullanıcı profili olarak çalıştığından sorunun başta kullanıcının profilleri olabileceği düşünüldü ancak bu özelliği etkinleştirmemesine rağmen güncellemeden sonra cihazlarının bozulduğunu söyleyen kullanıcılar da var.

Google’dan sorunun neden kaynaklandığına dair bir açıklama ile birlikte güncellemeyi geri çekmesi bekleniyor. Bu arada geçmişte de benzer sorunlar yaşandı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim