Anlık Bildirim

Anker yeni ev tipi güç kaynağını duyurdu

Anker Solix F2600 ev tipi güç kaynağı 4608Wh seviyesine kadar çıkabilen batarya kapasitesi ile uzun saatler boyunca elektrikli ev aletlerinizi çalıştırabiliyor. 
Anker Solix F2600 özellikleri ve fiyatı
Enerji depolama ürünleri ile yakından tanıdığımız Anker, ardı ardına ev tipi güç istasyonları tanıtmaya devam ediyor. Bu kez çok daha güçlü ve yüksek kapasiteli ev aletlerini çalıştırabilen bir güç kaynağı geliyor.

Anker Solix F2600 özellikleri ve fiyatı

Anker Solix F2600 güç kaynağı 2560Wh kapasiteye ve 3600W çıkışa sahip. Entegre bir feneri var ve tekerlekleri ile kolay bir şekilde taşınabiliyor. Güç kaynağı ile akıllı telefonları 162 kere şarj edebilirken bir mikro dalga fırını da 3.3 saat çalıştırabiliyor. Ek modül ile kapasite 4608Wh seviyesine kadar çıkıyor.

Solar paneller ile 2 saatte yüzde 80 doldurulabilen güç kaynağında 2400W AC priz ve araç şarjı için çıkış yer alıyor. Wi-Fi ve Bluetooth üzerinden kontrol edilebilen cihaz kullanıcısına kişiselleştirilmiş kullanım istatistikleri de verebiliyor. Anker Solix F2600 güç kaynağı 2199$ fiyat etiketi ile satılacak. 3 yıllık koruma planı ise 170$.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim