Anlık Bildirim

AOC son teknoloji ürünü QD-OLED gaming monitörleri ile karşınızda!

Dünyanın önde gelen oyun monitörleri1 ve IT aksesuvar markalarından AGON by AOC, AGON PRO serisine en son katılan AG276QZD2 and AG326UD modellerini gururla sunar

Dünyanın önde gelen oyun monitörleri1 ve IT aksesuvar markalarından AGON by AOC, AGON PRO serisine en son katılan AG276QZD2 and AG326UD modellerini gururla sunar. Bu yılki gamescom fuarında ilk kez basına sunulan son teknoloji ürünü bu gaming monitörleri QD-OLED panellerine sahip. 26.7 inçlik (67.8 cm) AG276QZD2, espor seviyesinde 240 Hz yenileme hızı ve QHD (2560x1440) çözünürlük sunarken 31.5 inçlik (80 cm) AG326UD ise büyüleyici 165 Hz’de, keskin bir UHD (3840x2160) çözünürlük sunuyor. Her ikisi de 0.03 ms GtG’ye çıkan inanılmaz hızlı tepki sürelerine sahip.

Bu profesyonel gamer monitörleri QD-OLED panellerinin piksel başına düşen aydınlatması sayesinde neredeyse sonsuz kontrast oranları, kusursuz siyah düzeyleri ve geniş renk gamları vererek bu modellerin hem görsel mükemmelliyet hem de sıradışı performans isteyen rekabetçi oyuncular için harika tercihler olmalarını sağlıyor.

AOC son teknoloji ürünü QD-OLED gaming monitörleri ile karşınızda Tam Boyutta Gör

Rekabetçi gaming’de yeni bir kıstas: Efsanevi oynanabilirlik için QD-OLED panelli AG276QZD2 ve AG326UD

DisplayHDR True Black 400’e sahip son teknoloji ürünü QD-OLED teknolojisi

AGON PRO AG276QZD2 ve AG326UD modelleri gelişmiş QD-OLED panelleri kullandıkları için geleneksel LCD monitörler ile karşılaştırıldığında eşi benzeri görülmemiş kontrast oranları ve mükemmel siyahlara sahip capcanlı renkler ile geniş görüntüleme açıları verirler. Bu modellerdeki 3. nesil QD-OLED panelleri iyileşmiş metin netliği ve ek QD-OLED bakım işlevsellikleri sunar. Her iki monitör de sıradışı görsel sadakat için 1.07 milyar renk görüntüleyebilen 10 bitlik renk derinliğine sahip. Zengin renk reprodüksiyonu ise monitörlerin günlük kullanım ve içerik üretme, görüntü düzenleme ve daha fazlası gibi profesyonel uygulamalar için aşırı derecede çok yönlü olmasını sağlıyor. Ekranların ultra hızlı tepki süreleri ve düşük girdi gecikmesinin yanı sıra Adaptive-Sync desteği de (AG276QZD2 için NVIDIA G-SYNC uyumluluğu da dahil) tüm türler arasında akıcı, yanıt verebilir oynanabilirliği beraberinde getiriyor.

VESA DisplayHDR True Black 400 sertifikasyonunun yanı sıra 1000 nitlik pik parlaklık desteği (küçük alanlarda2 ) de sunan monitörlerin her ikisi de, göz alıcı görseller ve sıradışı bir renk doğruluğu sağlayarak hız dolu aksiyon yarışmaları, görsel olarak zengin RPG’ler ya da grafik olarak talepkâr simülasyonlar için sürükleyici bir gaming ortamı veriyor. Geniş renk gamları canlı ve gerçekçi renkleri garantileyerek ekrandaki her kareyi hayata taşır ve böylece bu monitörlerin hem profesyonel kullanım hem de eğlence amaçları için eşit derecede yetkin olmalarını sağlar. Üstelik modellerin ikisi de OLED burn-in3 ’i de kapsayan, 3 yıllık bir garanti ile desteklenir.

Çeşitli rekabetçi gereksinimlere göre hazırlanmış

240 Hz yenileme hızına sahip 27 inçlik QHD ekranı yeni AG276QZD2, her şeyin ötesinde hızı ve akıcı hareketi önceliklendiren espor tutkunlarına ve FPS oyuncularına yönelik. 31.5 inçlik UHD ekranına ve 165 Hz yenileme hızına sahip AG326UD ise yüksek ayrıntıya ve daha geniş bir görüş alanına gereksinim duyan oyuncular için mükemmel ve RPG, aksiyon, strateji oyunları ya da simülasyon müsabakaları ve içerik üretimi için ideal.

Şimdiki AGON PRO ürün grubu da çeşitli gaming kitlelerine yönelik başka OLED monitörlerine de sahip. AGON PRO AG456UCZD agresif 800R kavisli ve 240 Hz yenileme hızında, 44.5 inçlik UWQHD (3440x1440) OLED ekranına sahip, böylece yarış ya da uçuş simülasyonu müsabakalarında ekstrem sürükleyicilik için kullanıcıların görüş alanını sarıp sarmalıyor. Porsche Design AGON PRO PD49 ilhamını Porsche 911’in dış unsurlarından alan benzersiz, ödüllü, birinci sınıf bir tasarıma sahip ve 48.8 inçlik DQHD (5120x1440) QD-OLED paneli, zarif bir 1800R kavisi ve 240 Hz yenileme hızı ile donatıldığından, 27 inçlik ikili bir monitör kurulumunun neredeyse yerine geçerek hem simülasyon yarışları hem de daha fazla üretkenlik için süper geniş bir tuval sunuyor. Bütçeye en uygun OLED modellerinden biri olan AGON PRO AG276QZD ise QHD (2560x1440) çözünürlüklü ve 240 Hz yenileme hızlı 26.5 inçlik W-OLED panel kullanıyor, bu da FPS, MOBA, RPG ya da battle royale oyunları gibi hız dolu espor yarışmaları için bir hayli uygun.

Bu yılki gamescom’da, AGON by AOC’nin AG276QZD2 ve AG2326UD monitörlerinin yanı sıra bir başka duyurusu daha oldu. Yeni AGON PRO AG276QSG2, NVIDIA’nın en yeni teknolojisi G-SYNC Pulsar’a sahip ilk gaming üreticileri arasında yer alacak. Model, aynı zamanda 360 Hz yenileme hızına sahip, 27 inçlik (68.58 cm) QHD IPS bir ekranı, sıradışı hareket netliğini akıcı ve yırtılmasız bir gaming ile beraber sağlıyor. Oyuncuların artık değişen yenileme hızı ve yanıp sönen arka aydınlatma teknolojileri arasında bir tercih yapmalarına gerek yok, çünkü G-SYNC Pulsar ile her ikisini de eş zamanlı olarak kullanabilirler. Bu teknoloji ile, AG276QSG2 modelinin etkili hareket netliği koskocaman bir 1440 Hz. GSYNC Pulsar olmadan bu hareket netliği düzeyini elde etmek için, oyuncuların 1440 Hz kapasitesinde klasik bir panele gereksinimleri olurdu. AG276QSG2 modelinin, 2025 yılında piyasaya çıkması bekleniyor.

Espora hazır tasarım ve kişiselleştirme seçenekleri

AG276QZD2 ve AG326UD, rekabetçi oyun odaklı, sofistike bir tasarım sunuyor. Her iki model de çoklu monitör kurulumları için uygun, 3 taraftan da çerçevesiz bir tasarıma sahip ve AGON PRO'nun inovatif espor tabanı ile donatılmış olarak sunuluyor. Bu düşük profilli, sağlam ve kompakt ayak, rekabetçi oyuncular tarafından tercih edilen çeşitli klavye ve fare yerleşimlerine uygun olması için özel olarak hazırlandı. AG276QZD2 modelinde kişiselleştirilebilen Light FX RGB aydınlatma da bulunuyor, böylece kullanıcılar oyun kurulumları için mükemmel ortamı oluşturabilir ya da turnuvalar sırasında takım renkleri ile uyumlu olabilirler.

Günlük konfor için çok yönlü konektivite ve özellikler

Her iki monitör de çeşitli kurulumlara uyacak bir dizi konektivite seçeneği ile donatılmış olarak sunuluyor. AG276QZD2 modeli 2x HDMI 2.0, 2x DisplayPort 1.4 ve 2x USB 3.2 Gen 1 porta sahipken, AG326UD modelinde ise 2x HDMI 2.1, 1x DisplayPort 1.4 ve 3x USB 3.2 Gen 1 (5 Gbit) port bulunuyor. Modellerin ikisi de Picture-by-Picture (PbP) ve Picture-in-Picture (PiP) işlevselliklerini destekliyor.

Monitörlerde 130 mm (AG276QZD2) ya da 150 mm (AG326UD) aralığında, yüksekliği ayarlanabilir ayaklar (height-adjustable stands -HAS) ve uzayan gaming oturumları boyunca ergonomik konforu sağlamak için sağa sola dönme, eğme ve pivot seçenekleri bulunuyor. AG326UD, 2x 8 W hoparlör ile donatıldı, AG276QZD ise tam bir multimedya deneyimi için 2x 5 W hoparlöre sahip.

Oyuncular, çeşitli rekabetçi yarışmalarda optimal performans için ince ayar sağlayan AOC'nin G-Menu yazılımını kullanarak ekran ayarlarını kolayca kontrol edip kişiselleştirebilirler. OSD üzerindeki gaming özellikleri arasında bir Kare Sayacı (Frame Counter) ya da arka plan ne olursa olsun görünür kalacak şekilde renk değiştiren, kişiselleştirilebilir bir artı gösterge katmanı olan Dinamik Kadran Noktası (Dynamic Dial Point) özelliği bulunuyor.

Fiyatlandırma ve piyasaya çıkış

AGON PRO AG276QZD2 ve AG326UD Eylül 2024’ten itibaren, sırasıyla KDV dahil 949 USD ve 1119 USD üretici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatından satışa sunulacak.

.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim