Anlık Bildirim

iOS 18 önemli bir ipucunu ortaya çıkardı

Gelecek yıldan itibaren yeni nesil Apple AirPods kulaklıklar sağlık değerlerini de ölçebilecek. Henüz cihazlar belli değil ancak iOS 18 işletim sistemine entegrasyon başlamış durumda.
Apple AirPods Tam Boyutta Gör
Apple AirPods kulaklıkların sağlık değerlerini de ölçebileceği iddiası uzun bir süredir gündemdeydi ancak iOS 18 ile birlikte firmanın kesin olarak böyle bir hazırlık içerisinde olduğu net bir şekilde ortaya çıktı.

Kulaktan sağlık değerleri çıkıyor

Apple AirPods 4 tam kablosuz kulaklık modelinde firmanın ilk kez bir sağlık sensörü kullanması bekleniyordu ancak olmadı. Kaynaklar firmanın henüz son aşamaya geçmediğini ve testlerin devam ettiğini düşünüyor.

iOS 18 nihai aşamaya yakın sürümde fark edilen kodlar her iki kulaklığın da takıldıktan sonra nabız değerlerinin Health uygulamasına gönderilmesini sağlıyor. Kullanıcı bunu Bluetooth ayarlarından açıp kapatabiliyor.

iOS 18 içerisine yerleştirildiği için kaynaklar 2025 ilk yarısında sağlık değerlerini ölçen bir kulaklık bekliyor. Bu kulaklık ya AirPods Pro 3 ya da Powerbeats Pro 2 modellerinden birisi ya da ikisi de olabilir. İlerleyen dönemlerde bununla ilgili daha fazla detay gelmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim