Anlık Bildirim

Apple, bağımsız bir film stüdyosu satın almayı düşünüyor

Apple; Netflix, Amazon Prime ve Disney+’ın gölgesinde kalan TV+ platformunu güçlendirmeyi planlıyor. Şirket, A24 bağımsız film stüdyosunu satın almayı düşünüyor.

Apple, bağımsız bir film stüdyosu satın almayı düşünüyor Tam Boyutta Gör

Son yıllarda, her büyük firmanın geliştirdiği film ve dizi akış platformları, her zaman bekleneni sunamıyor. Apple da geçtiğimiz yıllarda kendi platformunu duyurmuştu. Apple TV+, her ne kadar büyük firma ve oyuncularla anlaşıp başarılı yapımlara imza atsa da, Netflix ve Amazon Prime Video kadar popüler olamadı. Ancak Apple, TV+’tan vazgeçmiş değil. Variety’nin raporuna göre Apple, A24 stüdyosunu bünyesine katmayı düşünüyor.

Daha önce Apple ile beraber On the Rocks ve Boys State filmleri üzerinde çalışmış olan A24, 2018’ten beri de Apple ile birden fazla film üretmek için anlaşma halinde. Gelen bilgilere göre A24, potansiyel bir satış işlemi düşünüyor ve Apple da ilgilenen firmalar arasında. A24, zamanında Amazon ile çalışmıştı ve şuan da Showtime ile beraber çalışıyor, yani bu firmalar da potansiyel alıcılardan olabilir.

Apple’ın TV+ platformunu çok geliştirmek istediği ortada. Apple, A24 görüşmelerinden önce Amazon tarafından alınan MGM ve AT&T tarafından satın alınan Time Warner firmalarını satın almak için görüşmelerde bulunmuştu. Apple kadar kaynaklı ve kararlı bir firma, önümüzdeki yıllarda TV+ platformunu daha da genişletecektir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim