Anlık Bildirim

Apple, Çin'de yeni laboratuvarını açıyor: Cihazlar zorlu koşullarda test edilecek

Apple, Çin'in Shenzhen şehrinde yeni araştırma laboratuvarını açmaya hazırlanıyor. Yeni tesiste iPhone, iPad ve Apple Vision başta olmak üzere cihazların ekstrem koşullarda test edileceği söyleniyor.
Apple Çin Shenzhen araştırma laboratuvarı Tam Boyutta Gör
Apple’ın Shenzhen’de yeni kurulan araştırma laboratuvarı açılmaya hazırlanıyor. Laboratuvar, iPhone, iPad ve Apple Vision Pro gibi ürünler için güvenilirlik, kalite ve malzeme analizi testlerine odaklanacak.

Yeni tesis, iPhone ve diğer ürünlerin yoğun fiziksel aktiviteden sert sıcaklıklara kadar ekstrem koşullara dayanabilmesini sağlayarak yeni malzemeleri ve üretim tekniklerini test etmeye odaklanacak. Laboratuvarın hazır olması, Apple’ın sonbaharda piyasaya sürülmesi beklenen iPhone 16 serisinin üretimini artırdığı kritik bir zamanda geliyor.

Apple COO Jeff Williams: Shenzhen, Apple için önemli bir pazar

Shenzhen’in seçimi, Apple’ın birçok tedarikçisine yakınlığı nedeniyle önemli. Apple, yeni laboratuvar için planlarını Mart ayında duyurdu. Çin, Apple için önemli bir üretim merkezi olmaya devam ediyor. Shenzhen’deki yeni tesis, Pekin, Şanghay ve Suzhou’daki araştırma ve geliştirme merkezlerini içeren genişlemenin parçası. Apple’ın bu tesislere 1 milyar yuandan fazla yatırım yaptığı biliniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim