Anlık Bildirim

Katlanabilir iPhone dikey tarzda olacak

Yeterince olgunlaştığını düşündüğü anda katlanabilir telefon pazarına adım atmayı planlayan Apple ilk etapta rekabetin biraz daha esnek olduğu dikey katlanabilir kategoride boy gösterecek.
iPhone Tam Boyutta Gör
Katlanabilir akıllı telefon pazarının olgunlaştığı ve pek çok oyuncunun dahil olduğu günümüzde Apple’ın hamlesi bekleniyor. Apple henüz geliştirme aşamasında ve en az iki yıl daha bir duyuru beklenmiyor.

iPhone Flip mi geliyor?

Kaynaklar Apple’ın ilk katlanabilir iPhone modelinin dikey tarzda ve flip tabir edilen tarzda olacağını belirtiyor. Firma katlanabilir telefon için çalışmalara bu yıl başladı ve 2026 yılından önce piyasaya çıkmayacağı belirtiliyor.

Katlanabilir iPhone için ekranlar Samsung’dan tedarik edilecek. İki firma arasında anlaşmanın yapıldığı ifade ediliyor. Katlanabilir iPhone açıldığında mevcut iPhone modellerine benzer boyutlarda olacağı da vurgulanıyor.

Daha önce Apple’ın iPad boyutlarında yatay bir katlanabilir telefon planladığı gündeme gelmişti ancak piyasada şu anda Z Fold tasarımında rekabet oldukça ısındı ve Çinli firmalar önemli bir paya sahip. Flip kategorisinde ise biraz daha fazla esneklik mevcut. Apple’ın bunu göz önüne aldığı dile getiriliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim