Anlık Bildirim

iPhone kullanıcıları tepkili, Apple Intelligence sadece iki modele verilecek

İşlemcilerin yapay zekâ performansı nedeniyle Apple Intelligence paketini çok kısıtlı bir cihaz grubuna açan Apple sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu.    
Apple Tam Boyutta Gör
Apple’ın bugüne kadar yaptığı en büyük yapay zekâ hamlesi olarak gösterilse de, WWDC 2024 etkinliğinde tanıtılan özelliklerin pek çoğunu ekosistemin büyük bir kısmı tecrübe edemeyecek. Üstelik tecrübe edebilenler de ancak yıl sonuna yetişecek.

pple Intelligence tepkisi

iOS 18 güncellemesi ile birlikte iPhone kullanıcıları pek çok özelliğe kavuşuyor. iPhone XR 2018 modeline ve ayrıca iPhone SE 2020 modeline kadar bu özellikler kullanıcılara sunulacak ancak yapay zekâ paketi hariç.

Açıklamalara göre Apple Intelligence paketi sadece iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinde çalışacak. Apple A17 Pro yonga seti şu anda yapay zekâ  Ayrıca iOS 18 sürümünün çıkışından sonra bile beta olarak devam edecek ve yıl sonuna doğru nihai sürüme kavuşacak. iPhone 16 serisi için şimdilik herhangi bir bilgi yok.

Android tarafında örneğin Samsung, Galaxy AI paketini toplamda 3 nesle sunmuş durumda. Bu da yaklaşık 14 akıllı telefon modelinin geniş yapay zekâ özelliklerini deneyimlediği anlamına geliyor. Yaşanan gelişmeler haliyle iPhone kullanıcılarını kızdırdı. Sosyal medyada pek çok kullanıcı Apple’ı eleştiri yağmuruna tutmuş durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6951 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ios 18, Apple Intelligence ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim