Anlık Bildirim

Apple, iOS 19'u geliştirmeye başladı: Kod adı "Luck"

Apple, Temmuz ayında iOS 18 güncellemesini tanıttı ve WWDC etkinliğinin hemen ardından ilk betayı sundu. Bloomberg'in raporuna göre Apple, iOS 19'u geliştirmeye başladı.
Apple iOS 19 geliştirmeye başladı Tam Boyutta Gör
Apple, iOS 18 güncellemesiyle iPhone’a gelecek yeni özellikleri yakın zamanda tanıttı. iOS 18 beta 2 sürümde ve Temmuz ayında herkese açık beta yayınlanacak. iOS 18 beta süreci devam ederken, Apple’ın iOS 19 ve hatta macOS 16, watchOS 12 ve visionOS 3’ü geliştirmeye başladığı bildirildi.

Mark Gurman, Apple’ın 2025’in işletim sistemleri üzerinde resmî olarak çalışmaya başladığını bildirdi. Bu erken gibi görünse de Gurman, Apple’ın yazılım geliştirme zaman çizelgesi için olağan program olduğunu belirtiyor. Gelecek yılki Apple yazılımları hakkında şu an tek bilinen kod adları; iOS 19 (Luck), macOS 16 (Cheer), watchOS 12 (Nepali) ve visionOS 3 (Discovery).

Apple, yazılımları henüz geliştiriciler ve meraklılarla test ettiğinden, herkese sunmadığından erken görünebilir. Ancak olağan program şu şekilde; Apple, halihazırda gelecek yılın donanımlarını geliştiriyor ve cihazları test etmeye başlamak için beraberindeki yazılıma ihtiyacı var.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim