Anlık Bildirim

Apple, iPhone 16 ekranlarının seri üretimini hızlandırdı

iPhone 16 tanıtım ve çıkış tarihi yaklaştı; Apple Eylül etkinliğinde yeni telefonlarını tanıtacak. Lansman öncesinde iPhone 16 ekranının seri üretiminin hızlandırıldığı bildirildi.
iPhone 16 ekranları seri üretim Tam Boyutta Gör
Rapora göre, hem Samsung Display hem de LG Display, Haziran ayında iPhone 16 OLED panellerinin ilk üretimine başladı ve geçen ay 2024 iPhone modellerinin üretimi önemli ölçüde artırıldı.

iPhone 16 ekranlarını Samsung ve LG üretecek

Apple, bu yıl 90 milyona yakın iPhone 16 satışı gerçekleştirmeyi hedefliyor. Bu bağlamda üretilen OLED panel sayısının yaklaşık %30 daha fazla olacağı tahmin ediliyor. Yıl sonuna kadar Samsung Display'in yaklaşık 80 milyon OLED panel tedarik etmesi beklenirken, LG Display'in yaklaşık 43 milyon panel tedarik etmesi öngörülüyor. Her iki şirketin de bu hedefleri karşılamak için üretim programları yolunda gidiyor. Paneller, bitmiş ‌iPhone 16‌ modellerini zamanında sevkiyata hazır hale getirecek olan Apple'ın tedarik zincirindeki fabrikalara gönderiliyor.

iPhone 16 tanıtım etkinliğinin 10 Eylül’de gerçekleceği söyleniyor. ‌iPhone 16 Pro‌ ve ‌iPhone 16 Pro‌ Max, önceki nesle göre daha büyük ekran boyutuyla gelecek. ‌iPhone 16‌ serisi, fotoğraf ve video çekimi için “Yakala” düğmesiyle gelecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim