Anlık Bildirim

iPhone 16 Pro’nun yeni rengi oldukça iddialı bir isimle ve tonla gelecek

Apple kullanıcılarının heyecanla bekledikleri iPhone 16 serisine ilişkin yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Son sızıntılar, iPhone 16 Pro’nun yeni renk seçeneğini ortaya koyuyor.

Apple, iPhone 16 Pro’nun yeni renk seçeneği bu isimle gelecek Tam Boyutta Gör

Apple'ın yaklaşmakta olan iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max modellerine dair yeni bir sızıntı, cihazların kamera lens halkalarını ve renk seçeneklerini ortaya koydu. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, daha önce sızdırılan renk seçeneklerini yeniden doğrularken, aynı zamanda yeni bir bronz rengin de detaylarını gün yüzüne çıkarıyor.

Yeni modellerde Rose Gold seçeneği olmayabilir

Sızıntının kaynağı, Apple ürünlerine dair güvenilir sızıntılarıyla bilinen Majin Bu hesabı. Bu yeni renk, “Çöl Titanyumu” olarak adlandırılıyor ve Majin Bu bu rengi “koyu altın tonunda” olarak tanımlıyor. Ayrıca, bu rengin iPhone 14 Pro'nun Derin Mor rengi kadar belirgin ve derin olacağını belirtiyor. Söz konusu “Çöl Titanyumu” rengi, iPhone 15 Pro serisindeki “Mavi Titanyum” renginin yerini alacak ve Beyaz Titanyum, Siyah Titanyum ve Doğal Titanyum ile birlikte sunulacak. Bu yılın Siyah Titanyum renginin çok daha koyu bir tonla, Doğal Titanyum'un ise daha gri bir bitişle geleceği öne sürülüyor.

Birkaç ay önce, iPhone 16 Pro modellerinin paslanmaz çelik yüzeylerde olduğu gibi, cilalı bir kaplamaya sahip olacağı iddiaları ortaya çıkmıştı. Kamera lens halkalarına ait bu yeni sızıntılar, bu iddiaları destekler nitelikte. Önceki raporlar, iPhone 16 Pro’nun “Rose Gold” (Gül Altını) gibi bir renkle geleceğini öne sürse de, bu ikinci sızıntı daha çok bronz tonlarına odaklanıyor ve ilk raporların yanlış olduğunu düşündürüyor.

Sonuç olarak, Rose Gold renginin gelmeyecek olması bazı kullanıcıları hayal kırıklığına uğratabilir, ancak bronz bir görünüme sahip “Çöl Titanyumu” rengi de oldukça ilgi çekici olabilir. Geçtiğimiz hafta sızdırılan görüntüler çok beğenilmese de, Apple'ın resmi tanıtımıyla birlikte bu rengin daha iyi bir izlenim bırakması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
39215 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 16 pro, Apple iPhone 16 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim