Anlık Bildirim

Apple, iPhone 16 tanıtım tarihini resmen açıkladı

Apple Eylül etkinliği tarihi kısa bir süre önce duyuruldu. iPhone 16 Pro ne zaman çıkacak? sorusu iPhone 16 tanıtım tarihinin resmî olarak açıklanmasıyla yanıt buldu.
apple iphone 16 lasman etkinliği tarihi Tam Boyutta Gör
Apple, Eylül ayında düzenleyeceği iPhone 16 lansmanı için davetiyeleri göndermeye başladı. Başka bir deyişle yeni iPhone’ların tanıtılacağı tarih resmî olarak belli oldu. Apple Park’ta Steve Jobs Theater’da düzenlenecek Apple etkinliği TSİ 20.00’de başlayacak ve her zamanki gibi YouTube ve Apple sitesi, Apple TV ve mobil uygulamadan izlenebilecek.

iPhone 16, 9 Eylül’de tanıtılacak

iPhone 16 tanıtım tarihi Tam Boyutta Gör
Apple, 9 Eylül’de yeni iPhone’ları tanıtacak. iPhone 16 serisi, iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro ve iPhone 16 Pro Max’ten oluşacak. Davetiyede “It's Glowtime” detayı dikkat çekiyor. iPhone 16 modellerinin eylem düğmesi dışında yeni capture butonuna sahip olacağı söyleniyordu. Yakalama düğmesi, iPhone ile fotoğraf çekimini daha hızlı, kolay hale getirecek ve basış sertliğine göre farklı işlevleri yerine getirecek.

iPhone 16 ile gelecek yenilikler neler olacak kısaca bahsedelim. Apple, iPhone 16 serisiyle ekranları büyütecek, tüm modellerde aynı işlemciyi kullanacak ancak Pro modellerde özellikle de 16 Pro ile 16 Pro Max arasında nasıl bir ayrım yapılacak henüz belli değil. Tasarımda Pro modellerde bir değişiklik beklenmezken, iPhone 16 ve iPhone 16 Plus’ta kamera düzeninin değişeceği söyleniyor. Yeni nesil iPhone’lar Apple Intelligence ile gelen ilk iPhone’lar olacak. Apple’ın iPhone 16 ile yeni renk seçenekleri de (Desert Titanium/Çöl Titanyum) sunması da beklenen bir şey.

Apple Eylül etkinliğinde tabii ki yalnızca iPhone 16 tanıtılmayacak. Apple Watch Series 10 ve AirPods 4 modellerinin de tanıtılması bekleniyor. Etkinlik sonrasında iOS 18 ile birlikte diğer işletim sistemlerinin final sürümünün ne zaman yayınlanacağı açıklanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
37559 kez okundu.
38 kişi, toplam 58 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple Event, iPhone 16 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim