Anlık Bildirim

Apple, App Store reklamlarını Türkiye'de aktif etti

Apple Search Ads, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu birkaç ülkede daha kullanıma açıldı. Bugünden itibaren geliştiriciler, App Store sayfalarında uygulamalarının reklamını yapabilecek.
apple search ads reklamlar türkiye Tam Boyutta Gör
iPhone & iPad uygulama mağazasında dört tür arama reklamı gösteriliyor. Bugün sekmesinde çıkan reklamlar, Arama sayfasında gösterilen reklamlar, arama sonuçlarının en üstündeki reklamlar ve diğer uygulamaların ürün sayfalarının en altındaki reklamlar olmak üzere App Store’da farklı yerlerde çıkan reklamlar artık Türkiye’deki kullanıcılara da gösterilecek.

Apple Search Ads, Türkiye'de kullanıma açıldı

Apple, arama reklamlarının geliştiricilerin organik aramadan 2 kat daha fazla gösterim elde etmesine yardımcı olduğunu, bunun ufak geliştiricilere de çok fayda sağladığını söylüyor. Search Ads, tıklama başına maliyet modeliyle çalışıyor; bu nedenle geliştiriciler yalnızca kullanıcı bir reklama tıkladığında ödeme yapıyor.

Search Ads, ilk olarak iki yıl önce uygulama ürün sayfalarında yayınlandığında, düşük kaliteli kumar ve kumarhane reklamları, ilgili olmayan, profesyonel bağımsız yazılımların yanında gösterildiğinden önemli bir topluluk tepkisine yol açmıştı. O zamanlar Apple, kumar gibi belirli reklam kategorilerinin mağazasında görünmesini duraklatarak yanıt verdi. Bu politika sürüyor. Bu sayfadan Apple’ın izin verdiği/vermediği reklam türlerine göz atabilirsiniz.

Kaynakça https://9to5mac.com/2024/10/02/apple-search-ads-expands-to-turkey-and-20-additional-countries/ https://searchads.apple.com Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim