Anlık Bildirim

Apple Watch ile kan şekeri takibi yakında gerçek olabilir

Apple Watch ile yakında kan şekerinizi kolayca takip edebileceksiniz. İşte iğnesiz ölçüm teknolojisiyle önümüzdeki yıl kullanıma sunulması beklenen teknolojinin detayları:
Apple Watch ile kan şekeri takibi yakında gerçek olabilir Tam Boyutta Gör
Teknoloji devi Apple, sağlık alanındaki yenilikçi çalışmalarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Geçmişte EKG, düzensiz kalp ritmi takibi, uyku apnesi takibi gibi önemli sağlık özelliklerini Apple Watch'a ekleyen şirket, yakın zamanlı yeni bir rapora göre şimdi de kan şekeri takibi özelliği üzerinde çalışıyor.

Apple Watch'un yeni iğnesiz ölçüm teknolojisi ile kan şekeri takibi, önümüzdeki yıl kullanıma sunulabilir

Yeni bir rapora göre Apple, şimdilerde iğne batırmadan kan şekerini ölçebilen invaziv olmayan bir sensör üzerinde çalışmakta. Şirket, bu özellik için özel bir uygulama da geliştirdi ve iç testlerde başarılı sonuçlar alındı. Test aşamasındaki bu özellik, prediyabet teşhisi konulan ve Tip 2 diyabet riskini taşıyan milyonlarca insan için oldukça kullanışlı olacaktır.

Apple Watch ile kan şekeri takibi yakında gerçek olabilir Tam Boyutta Gör
Yeni özellik sayesinde kullanıcılar, kan şekerini sürekli takip etmenin yanı sıra, yediklerinizi kaydetmenize de olanak tanıyacak ve buna göre kan şekeri seviyenizi sabit tutmak ve ani yükselmeleri önlemek için bir sonraki öğününüz için yapay zeka destekli önerilerde bulunacak. Son olarak şirketin bu özelliği, önümüzdeki yıl piyasaya sürmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim