Anlık Bildirim

Apple, yapay zekalı masaüstü ev robotu geliştiriyor

Bloomberg'in yeni raporuna göre Apple, masa üstünde kullanılabilecek bir ev robotu geliştiriyor. Bu robot, Apple Intelligence yapay zeka özelliklerine sahip olacak.
Apple, yapay zekalı masaüstü ev robotu geliştiriyor Tam Boyutta Gör
iOS 18 ile tanıtılan Apple Intelligence isimli yapay zeka özellikleriyle ses getirmeyi başaran Apple, bu pazarda daha büyük oynayacak gibi görünüyor. Apple'ın elektrikli araba projesini rafa kaldırmasının ardından kullanıcıların kişisel robotu olabilecek yeni bir ürünü araştırdığı bir süredir konuşuluyor.

Apple ilk ev robotunu geliştiriyor

Bloomberg'in yeni raporuna göre şirket, masanın üzerinde kullanılabilecek küçük bir ev robotu geliştiriyor. Bu robot, Apple Intelligence yapay zeka özelliklerine sahip ilk ev ürünü olma özelliğini taşıyacak.

Apple, robot teknolojisiyle tüketicilerin evlerinde daha büyük bir yer edinebilir ve yapay zeka alanındaki gelişmelerden faydalanabilir. Apple'ın web sitesinde robotikle ilgili görevler için ilan vermesi, proje üzerinde çalışan ekipleri genişletmeye çalıştığını gösteriyor.

Robotik çalışmaların, Apple'ın donanım mühendisliği bölümü ile John Giannandrea tarafından yönetilen yapay zeka ve makine öğrenimi grubu bünyesinde yürütüldüğü aktarıldı. Apple'ın robot konusunu şu anda ana odak noktasında tuttuğu düşünülüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim