Anlık Bildirim

Apple için yeni rekor: Dünya genelinde 2.2 milyardan fazla aktif cihaz!

Apple, 2024'ün ilk mali çeyreğini kapsayan kazanç raporunu açıkladığı sırada dünya genelinde aktif Apple cihaz sayısını da paylaştı. Şirket, rekoru tazeledi.    
aktif apple cihaz sayısı 2.2 milyarı aştı Tam Boyutta Gör
Apple CEO’su Tim Cook, son kazanç açıklamasında iPhone, iPad, Mac ve diğer ürünler dahil olmak üzere aktif Apple cihaz sayısının dünya genelinde 2.2 milyarı aştığını açıkladı.

Aktif Apple cihaz sayısı 2.2 milyarı aştı!

Tim Cook, basın açıklamasında “Kurulu aktif cihaz sayımızın 2.2 milyarı aşarak, tüm ürünlerde ve coğrafi bölümlerde tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Güncel rakam, Apple’ın aktif cihaz sayısını açıkladığı son zamandan bu yana yaklaşık %10’luk bir artışa işaret ediyor. Şirket, Şubat 2023’te dünya çapında aktif cihaz sayısının 2 milyara ulaştığını açıklamıştı. 2022'de açıklanan rakam 1.8 milyar idi. Statista’nın verilerine göre 2016’da aktif Apple cihazlarının sayısı 1 milyara ulaşmıştı. Yeni veri, Apple’ın Vision Pro başlığıyla başlayarak yeni bir cihaz kategorisi piyasaya sürdüğü zamanda geldi. Karma gerçeklik gözlüğü 19 Ocak’ta ön siparişe açılmıştı, bugün satışa çıkacak.

2.2 milyar aktif cihaz Apple için yeni bir rekor. Cihaz kullanıcı sayısı ayrı olarak açıklanmadı ancak uzun süredir dünya genelinde 1 milyardan fazla aktif iPhone olduğu biliniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim