Anlık Bildirim

DC'nin yeni Aquaman filmi Aquaman and the Lost Kingdom'ın çekimleri bitti

DC'nin sinema evreninde önemli bir karakter olan Aquaman'in ikinci filmi Aquaman and the Lost Kingdom'ın çekimlerinin bittiği geçtiğimiz saatlerde açıklandı.     

Aquaman 2'nin çekimleri bitti Tam Boyutta Gör

DC'nin hem çizgi roman evreninde hem de sinema evrenin bir hayli önemli yere sahip olan Aquaman, ilk filmi ile ne yazık ki birçok izleyiciyi hayal kırıklığına uğratmıştı. Ancak yine de ikinci filmin duyurulmasından bu yana hayranlar meraklı bir bekleyiş içine girdi. Geçtiğimiz saatlerde de güzel bir haber geldi.

Çekimler Bitti

Geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklamaya göre Haziran 2021'in son günlerinde çekimleri başlayan Aquaman and the Lost Kingdom filminin çekimleri geçtiğimiz günlerde bitirildi. Film bundan sonra post prodüksiyon dediğimiz aşamaya geçecek. Bu süreçte film tekrar çekimlere girebilir.

Filmin yönetmenliğini James Wan üstleniyor. İkinci filmin oyuncu kadrosunda yine Jason Momoa ve Amber Heard'ü göreceğiz. Bu iki isim dışında şimdilik belli olan isimler şöyle: Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Temuera Morrison ve Pilou Asbæk. Aquaman and the Lost Kingdom'ın 16 Aralık 2022'de vizyona girmesi bekleniyor.  Filmden paylaşılan ilk resmi görselleri aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7200 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, dc ve
2 etiket daha aquaman Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim