Anlık Bildirim

Ubisoft CEO'su, Assassin's Creed Remake projeleri üzerinde çalışıldığını doğruladı

Oyun dünyasının en popüler serilerinden olan Assassin’s Creed, büyümeye devam ediyor. Ubisoft’un CEO’su Yves Guillemot, seri için Remake projeler üzerinde çalıştıklarını doğruladı.
Bazı Assassin's Creed karakterleri Tam Boyutta Gör
2007 yılında PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için yayınlanan Assassin’s Creed, kısa sürede popüler olmayı başarmıştı. Bu başarıyı Assassin’s Creed 2 ve Assassin’s Creed Brotherhood gibi yapımlarla devam ettiren Ubisoft, daha sonraki yıllarda seriyi devasa bir evrene dönüştürmüştü. 2007’den günümüze kadar birçok AC oyunu yayınlanan firma, yakında eski yapımları yenileyerek tekrar satışa sunacak.

Hangi Assassin’s Creed yapımları yenilenecek?

Ubisoft’un CEO’su Yves Guillemot, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen bir röportajda Assassin’s Creed serisinin geleceği hakkında konuştu. Yves, "Öncelikle, oyuncular bazı remake'ler hakkında heyecanlanabilir, bu sayede geçmişte oluşturduğumuz bazı oyunları yeniden ziyaret edip modernize edebileceğiz; eski Assassin's Creed oyunlarımızdaki bazı dünyalar hâlâ son derece zengin" diyerek bazı eski Assassin’s Creed yapımlarının yenileneceğini duyurdu. Modern oynanış mekanikleri ve grafiklerle yenilenecek eski AC yapımları, serinin tekrar popüler hale gelmesini sağlayabilir.

Assassin's Creed IV: Black Flag Tam Boyutta Gör
Yves, hangi yapımların baştan aşağı yenileneceğini açıklamadı ancak geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan iddialara göre Skull and Bones geliştricisi Ubisoft Singapore, Assassin’s Creed Black Flag’in yenilenmiş versiyonu üzerinde çalışmalara başlamış durumda. Black Flag, birçok oyuncu tarafından serinin en iyi oyunlarından biri olarak nitelendiriliyor bu nedenle Ubisoft’un böyle bir hamle yapması oldukça mantıklı olabilir. Tüm bunların yanı sıra Yves, önümüzdeki yıllarda Assassin’s Creed yapımlarının daha düzenli olarak çıkacağını belirterek serinin hayranlarını mutlu etti. Merakla beklenen Assassin’s Creed Remake projeleri muhtemelen önümüzdeki aylarda duyurulacaktır.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
3 Kişi Okuyor (0 Üye, 3 Misafir) 1 Masaüstü 2 Mobil

GENEL İSTATİSTİKLER
1416 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ubisoft, Assassin's Creed ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim