Anlık Bildirim

Astro Bot temalı PS5 DualSense Türkiye’de satışa çıkıyor

Sony, geçtiğimiz ay yaptığı duyuru ile Astro Bot temalı PlayStation 5 kontrol cihazını tanıtmıştı. Şimdi ise “Astro Bot Limited Edition Dualsense” kontrolcüsünün Türkiye’de satışa çıkacağı açıklandı.
Astro Bot temalı PS5 DualSense Türkiye’de satışa çıkıyor Tam Boyutta Gör
Sony, birkaç ay önce düzenlediği State of Play etkinliğinde PlayStation 5 (PS5) için Astro Bot oyununu duyurmuştu. Ardından bu oyunun temasıyla uyumlu “Astro Bot Limited Edition Dualsense” kontrolcüsü tanıtılmıştı. PlayStation Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre Astro Bot temalı PS5 DualSense Türkiye’de de satışa çıkacak.

Astro Bot temalı PS5 DualSense Türkiye’de

Astro Bot Limited Edition Dualsense, Astro'nun kendisiyle uyumlu olacak şekilde beyaz ve mavi renk vurgularına sahip. PS5 DualSense’in dokunmatik yüzeyinde de Astro'nun yüzünü taklit eden bir çift göz bulunuyor. Sony, geçtiğimiz hafta ABD, İngiltere, Fransa, Almanya ve bir dizi başka ülkede daha yeni DualSense kontrol cihazı Astro Bot Limited Edition için ön siparişlere başlamıştı. Şimdi ise PlayStation Türkiye, Astro Bot temalı PS5 DualSense’in Türkiye’de de satışa çıkacağını açıkladı.

PlayStation Türkiye çok fazla detay vermedi ve fiyat bilgisi paylaşmadı. Bununla birlikte diğer ülkelerde Astro Bot kontrol cihazı 6 Eylül tarihinde oyunun kendisiyle birlikte piyasaya sürülecek. Muhtemelen o tarihe kadar Türkiye’de ön siparişler başlayabilir. Bununla birlikte yurt dışında Astro Bot Limited Edition Dualsense’in fiyatının 79 dolar/79 Euro olduğunu belirtelim, yani normal kontrolcüden 10 dolar/Euro daha pahalı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim