Anlık Bildirim

Asus ROG Phone 9 tanıtım tarihi duyuruldu

2025 yılına az bir zaman kala Asus'un oyun bölümü ROG'dan heyecanlandıran paylaşım geldi. Merakla beklenen oyuncu telefonları ROG Phone 9'un tanıtım tarihi belli oldu.
Asus ROG Phone 9 tanıtım tarihi duyuruldu Tam Boyutta Gör
ASUS, oyun odaklı ROG Phone 9 serisini piyasaya sürmek için geri sayıma geçti. 2024’ün başlarında tanıtılacağı söylenen telefonlarla ilgili kesin tarih kısa bir süre önce geldi. Asus, ROG Phone 9 ve 9 Pro'nun tanıtılacağı lansman etkinliğini resmen duyurdu. Yeni oyuncu telefonları çok yakında geliyor.

Asus ROG Phone 9 tanıtım tarihi duyuruldu

ROG Global hesabı üzerinden yapılan yeni paylaşıma göre, ROG Phone 9 ve 9 Pro, 19 Kasım'da düzenlenecek özel bir etkinlikte tanıtılacak. Ayrıca lansman etkinliği için "AI on, game on" sloganıyla bazı yeni AI özelliklerine işaret edildiğini görüyoruz ancak bunun gerçekte ne anlama geldiğine dair ayrıntılar paylaşılmadı. 

Asus ROG Phone 9 tanıtım tarihi duyuruldu Tam Boyutta Gör
Tanıtım öncesinde, ROG Phone 9 serisinin render görüntüleri ortaya çıkmıştı ve telefonların beşgen şeklindeki kamera adası, ROG markası ve LED ışıklarıyla ROG Phone 8 serisini temel alacağını biliyoruz. Kaputun altında ise ikinci nesil Qualcomm Oryon CPU ve gelişmiş Adreno GPU'ya sahip Snapdragon 8 Elite platformu ile desteklenecek. 

Önümüzdeki günlerde ASUS ROG Phone 9 serisi hakkında daha fazla detayın ortaya çıkacağını söyleyelim. Bu arada Lenovo artık Legion markalı oyun telefonu üretmediğinden ROG Phone 9’un rakibi muhtemelen Red Magic 10 serisi olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim