Anlık Bildirim

Bakan Yardımcısı Sayan, Twitter (X) yetkilileri ile görüştü!

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Twitter (X) Türkiye yetkilileri ile toplantı yaptığını duyurdu. Atılabilecek ortak adımlar konuşuldu.     
Bakan Yardımcısı Sayan, Twitter (X) yetkilileri ile görüştü! Tam Boyutta Gör
Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, göreve yeni başlayan X Türkiye yetkilileri ile toplantı gerçekleştirildiğini duyurdu. Toplantıda Türkiye’nin milli menfaatleri doğrultusunda atılacak ortak adımlar hakkında görüşme yapıldı.

Türkiye’de günlük erişimi 1 milyondan fazla olan sosyal medya platformlarının Türkiye’de temsilci belirleme ve bildirme yükümlülüğü bulunuyor. Elon Musk’ın Twitter’ı satın alması nedeniyle Twitter’ın temsilci belirleme işlemleri uzamış ve reklam yasağı getirilmişti. Geçtiğimizde Mayıs ayında X İstanbul isimli şirket kuruldu ve temsilci belirlendi. Ardından reklam yasağı kaldırıldı.

Bakan Yardımcısı Sayan, X’ten yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“X şirketinin Türkiye’den sorumlu hukuk büroları ve yeni yetkilileriyle verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Milli menfaatlerimiz doğrultusunda atılacak ortak adımları detaylı bir şekilde istişare ettik. Muhataplık ilişkilerimizin güçlenmesinden memnuniyet duyuyoruz.”

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim