Anlık Bildirim

Blade Runner 2099'un konusu ve başrol oyuncusu açıklandı

Amazon Prime Video tarafından hazırlanan Blade Runner 2099 dizisinin konusu netlik kazandı. Öte yandan dizinin iki ana karakterinden birini canlandıracak isim de belli oldu.
Blade Runner 2099 hakkında yeni detaylar paylaşıldı Tam Boyutta Gör
Tüm zamanların en iyi bilim-kurgu filmlerinden biri olan Blade Runner'da yaratılan ilgi çekici evren, çok yakında büyük bütçeli bir Amazon Prime Video dizisiyle ekranlara geri dönecek. Bir süredir hazırlık aşamasında olan Blader Runner 2099, yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Usta yönetmen Ridley Scott'ın yapımcılığında hayata geçirilen dizinin konusu ve ilk başrol oyuncusu belli oldu.

Blade Runner 2099, bugüne kadar çıkan iki filmin doğrudan devamı niteliğinde olacak. Dizi, adından da anlaşılacağı üzere, Blade Runner 2049 filminde anlatılan olayların 50 yıl sonrasında geçecek.

Blade Runner 2099'un Ana Karakterlerinden Birini Mcihelle Yeoh Canlandıracak

2099 yılında Los Angeles'ta geçen dizi, bütün hayatını kaçarak geçirdiği için kılık değiştirip farklı kimliklere bürünme konusunda ustalaşan Cora'ya odaklanacak. Kardeşi için huzurlu bir hayat kurmak isteyen Cora, bu amacına ulaşmak için Olwen adlı bir Blade Runner ile işbirliği yapacak. Cora ve Olwen, tüm şehrin kaderini etkileyebilecek bir komplonun içine çekilecek.

Artık ömrünün sonuna yaklaşmış bir replicant olan Olwen'e, Everything Everywhere All at Once ile Oscar ödülünü kazanan usta oyuncu Michelle Yeoh hayat verecek. Cora'yı kimin canlandıracağı ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Daha önce Shining Girls dizisine imza atan Silka Luisa'nın yaratıcısı olduğu dizinin ilk bölümlerini Jonathan van Tulleken (Shogun, Misfits) yönetecek. Ridley Scott ise sadece yapımcı olarak projede yer alacak.

Kaynakça https://variety.com/2024/tv/news/michelle-yeoh-blade-runner-2049-sequel-series-amazon-1235993492/ https://www.worldofreel.com/blog/2024/5/6/plot-details-for-blade-runner-2099 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim