Anlık Bildirim

Borderlands 4 duyuruldu: İşte fragman ve çıkış tarihi

Gearbox Software, Gamescom açılış gecesinde Borderlands 4'ü duyurdu. İşte  sevilen shooter serisinden resmi fragman ve beklenen çıkış tarihi...                 
Borderlands 4 duyuruldu: İşte fragman ve çıkış tarihi Tam Boyutta Gör
Oyun dünyasının önde gelen etkinliklerinden Gamescom, her zaman olduğu gibi bu yıl da heyecan verici duyurularla başladı. Yakın tarihte Take-Two Interactive tarafından satın alınan Gearbox, Borderlands 4'ten ilk resmi fragmanı paylaştı. Benzersiz sanat tarzı ve oynanışıyla sevilen shooter serisi geri dönüyor.

Borderlands 4 duyuruldu

Kaçıranlar için Borderlands serisi bugüne kadar 87 milyondan fazla kopya sattı ve eleştirmenlerden ve hayranlardan büyük beğeni topladı. Fragmanda ise yeni oyun hakkında çok da fazla bilgi edinemiyoruz ancak serinin kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor. Videoda görüldüğü kadarıyla gezegenler çarpışacak ve oyuncular, tamamen yeni, kurumuş bir hazine gezegenine doğru yolculuğa çıkacak.

Oyunun hikâyesi ya da yeni özellikleri hakkında bilinenler ise sınırlı. Ancak Borderlands 4, serinin önceki oyunlarından alışık olduğumuz sanat tarzı ve kaotik atmosferi koruyor. Gearbox, Borderlands 4'ün 2025 yılında Playstation 5, Xbox Series X ve S için çıkış yapacağını duyurdu. Kesin çıkış tarihi ise açıklanmadı.

Diğer tarafta ertelendikçe ertelenen Borderlands filminin, geçtiğimiz hafta itibarıyla yayınlandığını hatırlatalım. Ancak ortaya çıkan tablo en kötümser tahminleri bile mumla aratacak cinsten. 15 milyon dolar gibi kayda değer bir bütçeyle çekilen uyarlama, gişede tam anlamıyla çakıldı. Borderlands 4 ise, serinin mirasını daha da yukarılara taşıyabilecek mi? bekleyip görmemiz gerekecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim