Anlık Bildirim

CDPR, Cyberpunk 2077'nin PlayStation'a gelmesi için hâlâ Sony'den onay beklediklerini söyledi

Cyberpunk 2077'nin sorunlu çıkışının ardından oyunun PlayStation Store'dan kaldırılmasının üzerinden yaklaşık beş ay geçti ve hala bir haber yok.

CDPR, Cyberpunk 2077 için Sony'den onay bekliyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt'in yaptığı 2020'nin en çok beklenen oyunlarından Cyberpunk 2077'nin çıkışının üzerinden beş ay geçmiş durumda. Aynı zamanda oyunun PlayStation Store'dan kaldırılmasının üzerinden de beş ay geçmiş durumda.

CDPR Sony'den Onay Bekliyor

Bildiğiniz gibi Cyberpunk 2077'nin yayımlanmasından kısa bir süre sonra şaşırtıcı bir şekilde oyun çok fazla hata barındırması sebebiyle PlayStation Store'dan kaldırıldı. Stabil hale gelene kadar da eklenmeyeceği söylendi. CDPR da yayımlayacakları iki büyük yama ile sorunları büyük ölçüde özeceklerini söyledi. Bu yamalar her ne kadar oyunun sorunlarını büyük ölçüde çözse de hala sorunlar bulunuyor. Ancak en azından oyun oynanabilir halde.

CDPR'ın son açıklaması ise Sony'den onay bekledikleri yönünde. Oyun bundan sonraki süreçte daha fazla düzelecek gibi durmuyor. Sony'nin neyi beklediği de bu yüzden bilinmiyor. Cyberpunk 2077 için ilerleyen süreçte daha fazla yama yayımlanacak ancak oyunun daha fazla değişmesini beklemek yanlış olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4195 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
cyberpunk 2077, PlayStation ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim