Anlık Bildirim

Amazon, Twitter, Meta ve bazı büyük şirketler CES 2022'ye katılmayacak

CES 2022 yaklaşırken Amazon ve Meta'nın da aralarında bulunduğu bazı büyük şirketler, Omicron varyantının ABD'deki etkileri yüzünden fuara katılmayacaklarını açıkladılar.

CES 2022'ye Amazon, Twitter ve Meta katılmayacak

2022 Tüketici Elektroniği Fuarı(CES) yaklaşırken bazı teknoloji şirketleri fuara katılmama kararı aldıklarını açıkladılar. Amazon, Meta ve Twitter'ın da aralarında yer aldığı bazı şirketler, Omicron varyantı üzerindeki belirsizliklerin devam etmesi üzerine fuara katılmayacaklarını belirttiler.

CES 2022'ye katılmayacak şirketler

5 Ocak - 8 Ocak tarihleri arasında Las Vegas'ta düzenlenecek olan CES 2022, koronavirüs gölgesi altında gerçekleştirilecek. Omicron varyantındaki hızlı artış, birçok katılımcının fikirlerini değiştirdi. Bazı büyük şirketler fuara katılmayacak.

Facebook, Instagram ve WhatsApp'ın çatı şirketi Meta'dan yapılan açıklamada: "Çalışanlarımıza gösterdiğimiz özen ve dikkatin bir sonu olarak COVID-19 ile ilgili gelişen halk sağlığı endişeleri nedeniyle CES'e şahsen katılmayacağız." dedi. Şirket, fuara sanal katılım konusunda ise kesin bir açıklama yapmadı.

Bir Amazon sözcüsü, e-postada çalışanlarının sağlığını korumak adına: "Hızla değişen durum ve Omicron varyantı etrafındaki belirsizlik nedeniyle CES'te yerinde yer almayacağız." dedi.

Twitter'dan yapılan açıklamada da diğer şirketlerle benzer ifadeler kullanıldı ve çalışanlarının sağlıklarını 1 numaralı öncelik olarak tuttukları söylenildi.

T-Mobile da fuarın sponsoru olarak kalmaya devam edeceklerini ancak katılımcıların ve kendi ekiplerinin sağlıklarını ön planda tuttukları için fuara büyük bir katılım gerçekleştirmeyeceklerini ayrıca CEO'su Mike Sievert'in açılış konuşması yapmayacağını belirtti.

Fuara katılmayacak şirketler arasında Pinterest ve iHeartRadio da yer alıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim