Anlık Bildirim

Chery Tiggo 7 Sport, Land Rover esintileri taşıyan ön tasarımıyla dikkat çekiyor

Çin'de satışa sunulacak olan yeni Chery Tiggo 7 Sport'un ön tasarımı, şirketin Jaguar Land Rover'ın Çin'deki ortaklarından biri olduğunu açıkça belli ediyor.        
Chery Tiggo 7 Sport, ön tasarımıyla Land Rover'a benziyor Tam Boyutta Gör
Çinli otomotiv üreticisi Chery'nin Tiggo 7 Pro ve Tiggo 7 Pro Max modellerini ülkemizden de tanıyoruz. Şimdi ise şirket Tiggo 7 Sport modelini satışa sunmaya hazırlanıyor. Yerel medyaya göre söz konusu model Eylül ayında Çin'de satışa sunulacak.

Yeni Chery Tiggo 7 Sport, siz değerli okurlarımıza pek çok açıdan aşina gelebilir. Özellikle ön taraftaki far ve panjur kombinasyonunun fazlasıyla Range Rover havası yarattığını söylemek mümkün. Bunun haricinde gövde tasarımının büyük bir bölümü ise kısa süre önce Türkiye'de satışa sunulan JAECOO 7 ile neredeyse tamamen aynı.

Chery Tiggo 7 Sport, ön tasarımıyla Land Rover'a benziyor
Yeni Chery Tiggo 7 Sport'a yandan baktığımızda yüksek omuz çizgisi, geniş çamurluklar ve gizli kapı kolları hemen dikkat çekiyor. Bu alanda jant tasarımı iki model arasındaki tek fark olarak karşımıza çıkarken C ve D sütunu arasına yerleştirilen kutu da göze çarpan detaylar arasında yer alıyor. İç mekanda ise iki model aynı tasarıma sahip.

Kaputun altındaki motor henüz belli değil ancak ön tasarım hariç birebir benzediği JAECOO 7 ile aynı motoru kullanması bekleniyor. Bu kapsamda 195 beygir güç ve 290 Nm tork üreten 1.6 litre turbo benzinli motor ile 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzıman kombinasyonuna sahip olmasını bekleyebiliriz. Söz konusu modelin fiyatının ise 14 bin dolar civarında olacağı belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
90410 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
chery, chery tiggo 7 sport ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim